Николай Бодуров ще пропусне домакинския мач на ЦСКА с Ботев

...
Николай Бодуров ще пропусне домакинския мач на ЦСКА с Ботев
Коментари Харесай

ЦСКА без Бодуров срещу Ботев, звездите висят за Лудогорец

Николай Бодуров ще пропусне домакинския мач на ЦСКА с Ботев от 1-ия кръг на плейофите на Първа лига, който ще се играе след две седмици, защото следва пауза поради националните тимове.

Срещу Левски бранителят получи жълт картон, който е негов пети. Бодуров фаулира отскубващия се в наказателното поле Паулиньо и реферът Никола Попов закономерно го глоби.

Четири от основните фигури на ЦСКА обаче би трябвало да са деликатни против Ботев, защото при картони са застрашени да пропуснат значимото посещение на Лудогорец по-късно. Става дума за Фернандо Каранга, който и против Левски се движеше по бръснача.

Бразилецът още веднъж бе пощаден от съдийската бригада, защото в средата на първото полувреме съзнателно удари с лакът Хали Тиам в лицето. Действието се разви пред погледа на Никола Попов, който обаче неизвестно за какво реши да не демонстрира картон на голмайстора в мача.

Кирил Десподов, Кристиян Малинов и Станислав Манолев също са на по един жълт картон от това да изгорят за основния мач в Разград.

 Христо Стоичков: Браво, армейци! По-високата класа побеждава!
Христо Стоичков: Браво, армейци! По-високата класа побеждава!

Камата поздрави тима на ЦСКА след триумфа над Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР