Николай Бодуров е добър футболист, харесвах го още от юношеските

...
Николай Бодуров е добър футболист, харесвах го още от юношеските
Коментари Харесай

Кой е треньор на националите? Хубчев или човекът на Бодуров?

Николай Бодуров е добър футболист, харесвах го още от юношеските му години в Пирин. И нямам нищо против него. Нито против изявленията му.

Но ще напомня едно от тази година, когато беше оставен отвън националния тим.

" Да съм окуражен да се върна?! Пред кого да се потвърждавам там? Да се потвърждавам пред него (б.а. приказва за селекционера Петър Хубчев)? Пфф… Има пред кого да се потвърждавам, а не пред него. Там да си гледат каквото желаят и това е ”.

Думите са на Бодуров от 26 август. Само месец обратно. Е, през днешния ден Николай към този момент е национал. И му желаем триумф против Франция. Но!

Тревожни са думите на Бодуров. Кой го върна? След като не зачита " него ", т.е., Хубчев? Явно е другият - господин " Има пред кого ".



Хубчев сякаш наподобява недопечен и обективен човек. Но някак си бързо преглътва подигравките. Публични насмешки. Ама доста бързо не помни.

Създава неприятното чувство, че е станал прекомерно чинно момче. А който слуша, получава награди.

Също по този начин залага сляпо на фрагментите, минали през Ловеч. Ама по всякакъв начин! Връзките по ловешка спортна линия не са закононарушение, само че вършат усещане.

10 от 23 извикани футболисти днес  са фрагменти на Литекс. Може да прибавим и Божидар Чорбаджийски, който минава за нов любим на началниците в ЦСКА-София. А знаем, те са същите от Литекс.

Прави и друго усещане. Гълъбинов вкарва гол на Ювентус, титуляр е в серия А, само че това не му подсигурява даже минута против Швеция вкъщи. Минутка бе, за премия, че е вкарал на Буфон преди Меси. Не може да се пребори за промяна с Ивайло Димитров, чиято Славия по това време се бореше за последните места с Витоша Бистрица.

Да запитвам и за Георги Миланов? Все отново играе за ЦСКА Москва, участник в Шампионската лига? Но оказал се към този момент непотребен. Дали прегрешението му не е един остарял спор на цялото семейство около прехвърлянето от Литекс в Русия? Тогава брат му Илия изхвърча от Ловеч, само че несъмнено инцидентно.

В същото време други са абонирани за националната фланелка. Като Божиков, да вземем за пример. Във футболните среди се майтапят, че предишния сезон има повече мачове за националния тим в сравнение с за клубния му Касъмпаша. Май са равни - 4 на 4, само че да не издребняваме.

През Божиков даже остана без клуб и тренираше със Сокол Марково. Но! На 1 август подписа със Слован и дни по-късно към този момент беше извикан. Любимец е на Хубчев очевидно, нека няма никаква връзка с престоя му в Ловеч.

Да не не преставам. Че ще би трябвало да запитвам дали в действителност съставът при гостуването в Швеция е бил сменян на пожар поради едно позвъняване. Ще излезе заяждане.

А напълно патриотично просто искам триумф на Бодуров, Божиков, Хубчев. Дано бият Франция! Пък да приказват каквото си желаят!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР