Николай Бареков обича да споделя мислите и преживяванията си със

...
Николай Бареков обича да споделя мислите и преживяванията си със
Коментари Харесай

Николай Бареков се хвали с половин метър бицепс

Николай Бареков обича да споделя мислите и прекарванията си със своите виртуални другари в обществените мрежи. Последно описа за една преживелица с негов другар от Страсбург, който се възхитил на телосложението му.

 

„ Всеки от трениращите знае, че множеството постоянно трениращи в зала и даже боксьорите свръх тежка категория, в случай че са над 1,80 см, мъчно качват мускулна маса на дългия кокал. При мен бицепс и трицепс са половин метър, т.е. една четвърт е обиколката на ръката ми от на височината на тялото “, споделя той.

 

Високият растеж и издълженият мускул Бареков си ги изяснява с дългото упражняване на плуването. Да не забравяме, че той е някогашен първенец. Останалото той счита, че е плод на доста работа с мозъка, защото той поема въглехидратите и гори най-вече калории.

 

Разбира се, политикът не е от лентяите, които чакат нещата да се получат от единствено себе си. Всяка заран той тренира, само че е открил, че тежестите нямат чак такова значение.

 

В началото вдигал 160-150 от лежанка, само че в този момент залага повече на качествено осъществяване и повече повторения с половината от предходните килограми.

 

За хранителния си режим издава: „ Ядеш, когато можеш. И каквото ти в вкусно. Често и каквото има. Никакви пластмасови кутии с пилешко и ориз нито в залата, нито на работа, в Народното събрание в моя случай “.

 

„ И най-важното, с цел да пораства мускулът - би трябвало да обичаш, да бъдеш обичан и да правиш деца. Децата са най-голямото благополучие в живота. Не пушете и не пийте корав алкохол, в никакъв случай не пипайте дрога. Добавки съгласно възрастта и лекаря ви. Бъдете в мир себе си и пийте бяло вино вечер с околните си хора. Ако сте висок като мен и за вас спортът е част от метода ви на живот - имате късмет след 20 сходни години и Кубрат Пулев да наподобява като възпитаник пред вас. Никога не съм бил експерт в спорта, а елементарен дилетант, само че не познавам професионален състезател да не се впечатлява от метода, по който наподобявам, изключително онлайн... “, обобщава скандалният политик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР