Николай Бареков нарече победителката на парламентарните избори в Италия и

...
Николай Бареков нарече победителката на парламентарните избори в Италия и
Коментари Харесай

Бареков: Джорджа Мелони ми е лична приятелка!

Николай Бареков назова победителката на парламентарните избори в Италия и предстоящ министър председател на страната " моя персонална другарка ". Журналистът и някогашен политик разгласява тяхна обща фотография в обществените мрежи и описа за познанството си с нея. Оказа се, че те са се засекли в Съединени американски щати преди време, където били, " с цел да поддържат Доналд Тръмп ". Пътували са като евродепутати. Lupa.bg разгласява поста му без редакторска интервенция:

" С новия министър председател на Италия и моя персонална другарка Джорджа Мелони бяхме дружно в Съединени американски щати, с цел да подкрепим Доналд Тръмп! Говорихме си дълго в Мериленд за участието на нейната нова партия с огромното семейство на Европейските консерватори, на които бях вицепрезидент. Обсъдихме и огромната дясна коалиция, която завоюва безапелационно изборите в Италия.

Бяхме дружно по персоналната покана на президента Доналд Тръмп, а аз водех като ръководител цялата Парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти за срещите ни в Държавния департамент, Сената на Съединени американски щати и Белия дом, където бях общо пет пъти при двама президенти на Съединени американски щати и Джо Байдън като вицепрезидент.

Консерватизмът се завръща мощно в Европа, Америка и скоро у нас! Либералните фашисти и антиутописти ще бъдат завлечени от личните си изкривени показа за индивида и света! Форца, България! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР