Николай Бареков написа остър пост във Фейсбук:След краха на ГЕРБ

...
Николай Бареков написа остър пост във Фейсбук:След краха на ГЕРБ
Коментари Харесай

Бареков: Комунизмът ще ни се струва като Златния век в сравнение с катастрофата при ГЕРБ

Николай Бареков написа изострен пост във Facebook:

" След краха на ГЕРБ проверките и правосъдните процеси на техния обир и безхаберие ще траят десетилетия – също като след 1989-та. Десетки милиарди от еврофондове и от бюджета ще са изчезнали окончателно. Цената на тяхното ръководство ще заплащат няколко генерации. Комунизмът ще ни се коства като Златния век спрямо злополуката при ГЕРБ.

Следите за жал ще са заметени и най-вече да го отнесе едничък водачът на шайката им. Ще се окаже, че КТБ е била единствено скромна интродукция към Грабежа на 21 век.

Терапията ще бъде дълга и мъчителна. Лошото е, че за попълването на ликвидността от колосалните задължения няма да има нищо отсреща за приватизация. Нито Европейски Съюз ще се бръкне да заплати.

Отписани сме. Само няколко некадърни и потрошени асфалтови ленти ще са останали.

Икономиката ще е сведена до два-три монопола в ръцете на всякакви Гинки. Спорт, просвета, обучение, опазване на здравето, правораздаване ще бъде на равнището на африканска страна от 60-те години на предишния век. Морален крах. Демографската картина ще е трансформирала България в средноазиатска страна от индийски вид през 19 век.

И всичко това единствено след три мандата на ГЕРБ и нейния министър председател.

Изисква се талантлив гений и неповторима дивотия за сходно (само)разрушение на цяла що -годе прилична страна. Бандустан.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР