Николай Бареков доказа пред Европа лидерските си качества и година

...
Николай Бареков доказа пред Европа лидерските си качества и година
Коментари Харесай

Ето я историята как Бареков е единственият българин, който заедно с Моника Маковей стартира процедура за изключване на Ердоган и партията му от АЕКР

Николай Бареков потвърди пред Европа лидерските си качества и година преди края на първия си мандат като евродепутат съумя да затвори устите на съперниците. В последните няколко дни Фабриката за подправени вести се опита да манипулира по невиждан метод обществото, а включително и многочислените гласоподаватели на ББЦ-Презареди България.

Опитът на фалшив медии да обезличат Бареков и триумфите на партията му претърпяха цялостен неуспех. Както писа медията ни, ББЦ-Презареди България от 8 юни ще бъде единствен и формален български член на единствената в света Консервативна политическа общественост.

Това разкри Бареков през профила си във Facebook, а новината по-късно беше доказана и публично. Така се оказва, че първият българин, член на Алианса застава паралелно до потвърдили се консерватори в Европа.

Припомняме, че още преди да бъде публично прието включването на ББЦ-Презареди България към Алианса, Бареков беше директен участник в редица значими гласувания. Самият той беше измежду водещите водачи в Европа, които желаеха АКРЕ да изключи партията на Ердоган поради нарушаването на фундаменталните човешки права в Турция.

Българският евродепутат от Групата на Европейските консерватори и реформисти Николай Бареков дружно с румънската си сътрудник Моника Маковей и немски сътрудници консерватори предизвикаха подписка за заледяване участието в Алианса на европейските консерватори и реформисти (АЕКР) на някогашната политическа групировка на Реджеп Ердоган „ Партия на справедливостта и развиването “, поради редовно нарушение на човешките права в Турция, писа още през 2016г. Новини.бг.

Това стана по време на провела се през днешния ден (б.р. - по това време) конференция в чешката столица Прага, проведена от най-големия трансатлантически закостенял Алианс в света (АЕКР), в чието управление в качеството си на самостоятелен член е българският евродепутат. Консервативната асоциация сплотява републиканската партия в Съединени американски щати и консервативните партии на Англия, Австралия, Канада и Полша.

Броени минути откакто Бареков показа публично в Прага участието на „ България без цензура “ в Алианса на европейските консерватори и реформисти, българският евродепутат в качеството си на самостоятелен член на Алинса и член на неговия Изпълнителен съвет дружно с немските си сътрудници консерватори – проф. Ханс Хенкел, зам.-председател на ЕКР, проф. Бернд Лукке, проф. Бернд Колмел и румънският евродепутат Моника Маковей, известна със своята позиция против корупцията на Балканите, внесоха писмена декларация до Асамблеята на АЕКР за пускане на процедура за неотложно заледяване на участието на турската ПСР.

Причината, която изтъкнатите европейски консерватори показаха, е систематичното нарушение на човешките права в Р Турция и отстъпването от правилата на демокрацията и върховенството на закона.

До тази процедура се стигна точно след самодейност от страна на Бареков, а упованията са тя да завърши сполучливо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР