Николас Джари записа една от най-големите победи в кариерата си,

...
Николас Джари записа една от най-големите победи в кариерата си,
Коментари Харесай

Джари спря Алкарас и ще играе за титлата в Буенос Айрес

Николас Джари записа една от най-големите победи в кариерата си, надделявайки над Карлос Алкарас с 7-6(2), 6-3 на полуфинала на ATP 250 шампионата в Буенос Айрес.


Чилиецът продължава да се показва на доста високо равнище от началото на седмицата и през днешния ден ще преследва четвъртата си купа. Негов противник във финала ще бъде Факундо Диас Акоста. Вторият финалист бе излъчен в напълно аржентински дуел, като Диас Акоста надви над Федерико Кориа с 6-2, 6-3.

Но Джари е огромната вест на деня, откакто надигра Алкарас, който на моменти очевидно бе раздразнителен от протичащото се.

Световният №2 нямяше отговор на мощта на чилиеца, като продължава неособено впечатляващия старт на новия сезон.

Всички седем аса в мача бяха дело на Джари, който също така завоюва 74% от точките си на първи сервис (39/53). И двамата съперници имаха по четири шанса за пробив, като осъществените бяха 2-1 в интерес на южноамериканеца.

Джари завоюва своята победа №103 в тура, като ще опита довечера да завоюва и четвъртата си купа. Насреща е състезател, който преди шампионата в Буенос Айрес имаше единствено 4 победи на равнище ATP. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР