Николаос Цитиридис шашна своите последователи с пост, който пусна и

...
Николаос Цитиридис шашна своите последователи с пост, който пусна и
Коментари Харесай

Всичко ли профука?!? Цитиридис се ожали: Парите свършиха, качвам се на градския транспорт!

Николаос Цитиридис шашна своите почитатели с пост, който пусна и който гласеше, че след уволнението му от Би Ти Ви парите са му свършили и се връща назад в градския превоз. По-специално рейс номер 72, както означи.

Не е ясно до каква степен ще върви Цитиридис с него, само че е ясно, че тотално е скъсал джоба. Което наведе мнозина на мисълта, че водещият е бил изцяло спокоен за бъдещето си в медията и е харчел като вманиачен всичко, което завоюва. При все, че заплатата му не е била по никакъв начин дребна, спрямо това, което получават 90 % от българите у нас, да останеш на нула, е безумство.

" Че ти като крал ли живя, бе?! Да си чувал за пари настрани?! Или какво си мислеше, че се уреди за цялостен живот, или най-малко като Слави Трифонов за 20 годинки ли?! Горкото... не може да си толкоз тъп, почтено ", бъзикат го консуматори в нета.

Факт е, че гъркът очакваше всичко друго, само че не и свалянето на предаването му от екран. И когато това се случи, той сподели изненадата си като не съумя да сдържи сълзите си пред феновете и то на няколко пъти.

" Гадно го прецакаха момчето, каквото и да си приказваме, това е реалност. За да се уреди в този момент оня лигавия Сашо Кадиев и още веднъж да лапа ", пишат в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР