Николаос Цитиридис, който на 1 февруари ще празнува 29-тия си

...
Николаос Цитиридис, който на 1 февруари ще празнува 29-тия си
Коментари Харесай

Цитиридис готов за татко

Николаос Цитиридис, който на 1 февруари ще чества 29-тия си рожден ден, е подготвен да стане баща, показа наскоро самият той. Признанията му бяха в подтекста на слуховете, че гаджето му – актрисата Боряна Братоева, упорствала към този момент да работят за бебе, а пък водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви се дърпал.
„ Не е правилно, че Боряна ми тропала с крайник. Щастливи сме си, без да желаеме неща повече един от различен, а желая и да бъда млад татко. Бих апропо ”, призна комикът. Не разяснява обаче другата част от слуха по тематиката, а точно, че гаджето му Боряна държала да стане майка преди да навърши 35, което ще е на 2 юни. Все отново е ясно, че влюбените си живеят в естетика и обич. И въпреки към момента да не работят за бебе, наподобява не са надалеч от мисълта да основат семейство.

Николаос и Боряна имат връзка от близо година и към този момент даже живеят дружно. Залюбили се, около посещение на звездата от сериала „ Съни бийч ” в предаването на комика. Николаос бил мощно впечатлен от възприятието за комизъм, гения и хубостта на актрисата. Поканил я на кафе, след което благосклонностите посред им бързо прераснали в обич.

Въпреки че връзките им са съществени през цялото време, още повече, че и скоро след старта на връзката си, заживяха дружно, двамата дълго време пазеха в загадка, че са гаджета. Не се крият едвам от няколко месеца. Водещият самоуверено загатва името на гаджето си в ефира на Би Ти Ви, до момента в който Боряна, както постоянно, заобикаля да разяснява персоналния си живот. Официалното им показване като двойка бе точно на Нова година. Двамата за първи път застанаха един до различен като влюбени, а по-късно и един против различен в дуел с тъпи смехории.

За женитба към този момент и дума не става. За Боряна не се знае, само че Николаос е признавал, че един път е бил на крачка от венчавка. Тогава комикът, който преди този момент дълго време се занимаваше с публицистика, бил единствено на 20 години. Тъкмо, тъй като бил прекомерно млад, Николаос трансформирал решението си за брака. Направил го сега, в който с годеницата му към този момент търсели място за сватбеното празненство. Разделили се без кавги, а малко по-късно тя разкрила любовта в лицето на другар на някогашния си избраник. Николаос надали е бил във екстаз, като научил, само че въпреки всичко не е правил драми. Съсредоточил се върху кариерата си. Цитиридис, който е приключил „ Журналистика ” в Софийския университет, отделил много време на специалността и работел като кореспондент в уебсайт. С времето се издигнал в медията. Най-голямото му достижение е следствие в съдействие с сътрудник от Би Ти Ви, за което спечелил премията „ Млад публицист ”. Николаос въпреки всичко избрал да стане стендъп комик, скоро след първите си триумфи като подобен. Не съжалява, тъй като комедията му е на сърце, а и този избор го отвел до актуалната му позиция – водещ на вечерно шоу по Би Ти Ви.

Приятелката му Боряна Братова изминава подобен професионален път. Красавицата приключва Математическата гимназия в родния си град Варна. След това две години учи „ Право ” и дори върви на извършения в административния съд. Записва се в актьорска школа, с цел да преодолее терзанието си и да се показва по-спокойно пред аудитория. Така споделила и на родителите си. Впоследствие се оказало, че актьорството е призванието й. Боряна зарязва „ Право ”-то и приключва „ Актьорство за трагичен спектакъл ” в НАТФИЗ в класа на проф. Маргарита Младенова. „ Актьорската специалност е нещо, което би трябвало да изграждаш до края на живота си ”, споделяла е Боряна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР