Николаос Цитиридис, който беше свален с една седмица по-рано от

...
Николаос Цитиридис, който беше свален с една седмица по-рано от
Коментари Харесай

Цитиридис омъжва дъщерята на Брендо за 5 бона

Николаос Цитиридис, който беше свален с една седмица по-рано от екрана на bTV поради ковид, ще бракосъчетае щерката на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо в Лозенец, научи HotArena.

Двамата с по-голямата наследница на търсения с алена бюлетина на Интерпол разбойник Александра са сътрудници в малкия екран и явно са близки другари. Тя работи като продуцент в bTV, а в " Шоуто на Николаос Цитиридис " дава отговор за всичко, което се случва на снимачната площадка по време на фотосите на предаването.

Официално Николаос е в курорта поради арт феста, който тече с цялостна мощ от 26 юли. 26-годишният комик ще показа край морето своя книга и ще се изяви като конферансие на тузарската женитба. Според осведомени хонорарът, който Цитиридис съумял да спазари с бъдещата булка е 5000 лева

От съображения за сигурност гостите на сватбеното празненство получили предложения на които липсвали дата, място и час на венчавката. Те им били обявени в допълнение. Така младоженците и техните фамилии се надявали да избегнат освен щракването на белезниците за Брендо от цивилни служители на реда, само че и любопитните папараци. Криминалисти допускат, че гангстерът евентуално ще пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния елит. Банев има присъди у нас, Италия и Румъния и надали ще рискува свободата си даже и да е, с цел да води щерка си до олтара, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР