Никола Вапцаров оглави инициативния комитет, който издига Мая Манолова за

...
Никола Вапцаров оглави инициативния комитет, който издига Мая Манолова за
Коментари Харесай

Мая Манолова: София в момента няма кмет, а изпълнителен директор

Никола Вапцаров оглави инициативния комитет, който издига Мая Манолова за кмет на София. Неговите членове досега са 65, а описът е отворен. Манолова благодари на хората, които се включват в инициативния комитет. Преди повече от 4 години Народно заседание я избра за омбудсман. Тя напомни, че е дала обещание да не бъде затворена в кабинета си, а да е измежду хората.

" Каузите ни буксуват и са блокирани ", съобщи Манолова. Причината: институцията на омбудсмана имала високо доверие. Мая Манолова уточни, че законопроектите отлежават в деловодството на Парламента.

" Властта издигнала стена на безразличие ", счита още Манолова. Така опциите ѝ да оказва помощ на хората били изчерпани. " Няма по какъв начин да се откажа от борбата против проведената лакомия ", безапелационна е Манолова.

" В София единствено акулите се усещат добре, по тази причина виждаме перките им в центъра ", добави още тя. Според Мая Манолова в основата на това е политическа партия ГЕРБ.

" В София има официална власт ", съобщи Манолова. " В София няма кмет, а изпълнителен шеф. " " Аз се кандидатирам, тъй като дружно можем да се преборим за това. "

Тя добави, че не я е боязън и че скоро ще показа програмата си.

Манолова си показва София " светла, честна, транспарантна, електронна община ", а Витоша - " налична за всеки жител ". Иска столичани да вземат участие в ръководството посредством публични препоръки. Смята, че би трябвало да се осветлят публичните поръчки, ще отвори съвещанията на общинския съвет за столичани.

Никола Вапцаров от предприемчив комитет " Лозенец " е ръководител на инициативния комитет за издигане на Мая Манолова за кмет на София. Той съобщи, че желае идващият кмет на София да се грижи за ползите на всички софиянци.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР