Никола Попов най-вероятно ще получи отговорната задача да ръководи дербито

...
Никола Попов най-вероятно ще получи отговорната задача да ръководи дербито
Коментари Харесай

Никола Попов фаворит да води дербито на върха

Никола Попов най-вероятно ще получи виновната задача да управлява дербито сред първия и втория в шампионата. Двубоят сред Лудогорец и ЦСКА - София ще се изиграе в събота от 20:15 часа, а през днешния ден от Съдийската комисия ще разгласят кой ще надува свирката в Разград. 

40-годишният съдия свири по един мач на Лудогорец и ЦСКА - София през предишния месец - успеха на “орлите ” с 8:1 над Ботев (Враца) и безконечното дерби, което приключи при нулево тъждество. 
 Лудогорец отпуска над 2300 билета за почитателите на ЦСКА - София Лудогорец отпуска над 2300 билета за почитателите на ЦСКА - София
Другите разновидности да управляват срещата в събота са рефер №1 у нас Георги Кабаков, който получи назначения в последните два мача сред противниците за купата и “червените ” имаха искания към него, както и Драгомир Драганов. Изборът на варненеца обаче би бил сериозна изненада. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР