Никола Пелц Бекъм разкри, че е била принудена да отреже

...
Никола Пелц Бекъм разкри, че е била принудена да отреже
Коментари Харесай

Никола Пелц беше принудена да изреже Бруклин Бекъм от нов филм след неудобната му грешка

Никола Пелц Бекъм разкри, че е била принудена да отреже епизодичната роля на брачна половинка си Бруклин в новия си филм „ LOLA “, откакто той непрестанно правеше същата неуместна неточност до момента в който фотографирам.

29-годишната американска актриса, която се омъжи за 25-годишния Бруклин през април 2022 година, получи блестящи мнения за своя самостоятелен филм, озаглавен „ Лола “, откакто направи своя режисьорски дебют. Известният брачен партньор на Никола Бруклин, който несъмнено е най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм, снима сцена за Лола. Въпреки това, епизодичната му роля във кино лентата трябваше да бъде понижена заради обстоятелството, че той продължаваше да гледа надолу към обектива на камерата, до момента в който говореше.

Според Никола, Бруклин се е чувствала „ в действителност смутена “, когато е трябвало да прекъсне вест за него, че той няма да се появи в нейния режисьорски дебют във кино лентата, който тя самата написа за борещо се 19-годишно момиче, живеещо в беднотия. Вдигайки капака за какво дребната сцена на Бруклин беше отхвърлена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР