Никола Минчев е един прекрасен кандидат за водач на евроизборите.

...
Никола Минчев е един прекрасен кандидат за водач на евроизборите.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не трябва да се бавим със смяната на регулаторите и ден

Никола Минчев е един прелестен претендент за лидер на евроизборите. Ще решим за вътрешни избори за всички претенденти в листата. Третата точка е, че към този момент ще стартираме публични договаряния за обща листа с Демократична България. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков преди Националния съвет на партията.
Прочетете още
Втора точка е, че прочетохме публикацията в " Mediapool ". Ако е правилно, че на следващия ден Комисия за защита на конкуренцията ще утвърди договорката сред " Юнайтед груп " и " Булсатком ", това доста ни тормози. тъй като ние сме чели отчетите за близо 60% процентен дял. По-притеснителното е не самите компании какво вършат, а в случай че Комисия за защита на конкуренцията вземе решение без никакъв коментар, а просто утвърди нещо, което може да се отрази на хиляди българи за цената на малкия екран и за опцията за селекция. това доста ни тормози и в този момент ще приказваме по тази тематика. За нас е притеснително, че когато се знае за промяната на регулаторите в последният миг и толкоз бързо да се вземе такова решение. Ние имаме вяра, че промяната в Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да стане доста бързо и ще вкараме нов закон. Ние не би трябвало да чакаме нито ден повече, промяната на Комисия за защита на конкуренцията и закона би трябвало да стане главен приоритет и ние ще приказваме с сътрудниците от ГЕРБ на следващия ден ", изясни съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. И още веднъж повтори, че терзанието е, че се знае, че съставът Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да бъде заменен. Той към този момент е с изминал мандат и действително няма същинска тежест и в този миг, когато КРС би трябвало да бъде реформиран, това е освен рисковано. Нито ден повече не би трябвало да се бавим с промените в регулаторите и това е част от диалога ни на Националния съвет ", сподели още той. И изясни, че този състав на Комисия за защита на конкуренцията е правил много рискови неща за българския консуматор.

Коментарът му бе във връзка появила се информация, че на следващия ден комисията се кани да утвърди договорката, посредством която " Юнайтед груп " - притежател на " Виваком ", ще закупи и " Булсатком ". Служители на " Булсатком " от цялата страна пък ще се съберат на следващия ден сутринта на митинг пред постройката на Комисия за защита на конкуренцията. Те също не одобрявали договорката. Против нея преди време се оповестиха и А1 България " и " Йетел ". Коментар от трите мобилни оператора в сряда обаче нямаше.

Като трета тематика на Националания съвета на Политическа партия Петков дефинира заплахата от ребрандирането на " Възраждане " като консервативна партия. Това доста ни тормози, тъй като не можем да забравим съветските флагове, фотосите с Митрофанова, сподели още Петков. Надявам се, че сътрудниците от " Възраждане " няма да заблудят сътрудниците от ГЕРБ, сподели още той.

Той изясни, че единствено вицепремиерът Илияна Йотова може да каже кой е отправил оферират към президента Румен Радев да е част от сглобката.

Днес видях, че Борисов не е сигурен в моята теза, че до момента в който нямаме работещи служби, а единствено си прехвърляме думи, няма по какъв начин обществото да напредне, Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР