Никола Делиев встъпи в длъжност като нов съдия и положи

...
Никола Делиев встъпи в длъжност като нов съдия и положи
Коментари Харесай

Нов съдия встъпи в длъжност в Районен съд-Лом /снимка/

Никола Делиев встъпи в служба като нов арбитър и постави клетва в Районен съд-Лом. Той е 33-годишен, родом от Бургас. Завършил е „ Право “ в Бургаския свободен университет през 2012 година От 2015 година до момента е работил в Апелативна прокуратура-Бургас. От 2019 година е докторант по цивилен развой в Бургаския свободен университет, а тематиката на докторантурата му е „ Производство по допускане и налагане на обезпечителни ограничения и лишаване в интерес на страната на нелегално добито имущество “. Мястото за арбитър в Районен съд-Лом Никола Делиев е спечелил на конкурс през октомври 2020 година
„ Искам да се занимавам с гражданско право, то е една огромна и извънредно забавна юридическа територия, която дава опция за разрастване на мисъл и авторство! “, споделя арбитър Делиев.
„ С встъпването в служба на арбитър Делиев Районен съд-Лом към този момент е в цялостен състав от шестима съдии след четири години на тежка кадрова рецесия и свръхнатоварване на съдиите. Сигурна съм, че с общи старания ще преодолеем насъбраните до момента проблеми и ще продължим да работим за качествено, дейно и транспарантно правораздаване, което да дава отговор на упованията на обществото за правда и правдивост “, съобщи ръководителят на съда в Лом Албена Миронова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР