Никол Уолъс от MSNBC стана видимо разстроена от десния домашен

...
Никол Уолъс от MSNBC стана видимо разстроена от десния домашен
Коментари Харесай

Водещият на MSNBC се разтопи от това, че Байдън е попитан за неговата реторика, крещи, че истинската заплаха е „десният“ екстремизъм

Никол Уолъс от MSNBC стана очевидно смутена от „ десния домакински принудителен екстремизъм “ в понеделник до момента в който обсъждаше изявлението на президента Байдън след опита за ликвидиране на някогашния президент Тръмп.

Байдън призна, че е било неточност да приказва с донори за слагането на Тръмп „ в око “ няколко дни преди този момент опитът за ликвидиране в Бътлър, Пенсилвания.

„ Беше неточност да употребявам думата… имах поради фокусиране върху него: фокусиране върху това, което прави, фокусиране върху политиката му, фокусиране върху броя на лъжите, които е изрекъл на дебата “, сподели Байдън пред Лестър Холт от NBC по време на изявление в Белия дом.

По време на полемика на кръгла маса при предаване онлайн на Републиканската национална спогодба, Уолъс стана очевидно отчаян във връзка с метода, по който Байдън отговори на въпроса. Уолъс, едно от лицата на политическото отразяване на MSNBC, е някогашен републиканец, гневен покровител на Байдън, който ненавижда Тръмп.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР