Никол Станкулова за пореден път защити максимата - щастието обича

...
Никол Станкулова за пореден път защити максимата - щастието обича
Коментари Харесай

Омъжи ли се тайно Никол Станкулова?

Никол Станкулова за следващ път отбрани максимата - " щастието обича тишината "!

Родната синоптична вече е омъжена!

Станкулова сподели издайническа халка на дясната си ръка. Тя най-вероятно е подписала на загадка гала в стеснен кръг, състоящ се само от родители и кумове. Това се е случило преди да стане майка за повторно, настояват източници на " Уикенд “.

От фотосите е видно, че годежният пръстен е грациозен и с дребен елмаз. Брачната халка също е цялата в нежни диамантени камъни. И двата пръстена костват десетки хиляди евро. 

От обкръжението на синоптичката подшушват, че тази година Никол и богаташът Теодор Минев решили най-сетне да станат законно семейство.  Младежът бе измежду мечтаните родни ергени, само че напористата водеща на времето по Нова телевизия съумя да го омае и да го заведе пред олтара. През 2018 година Станкулова роди дребната Теа, която е кръстена на баща си.

Докато беше бременна, Никол не разяснява нито един път обстоятелството, че чака първото си дете и не разгласява нито една фотография, на която да се вижда коремче. Тя резервира в загадка и новината, че е станала майка и заяви радостната новина едвам седмица по-късно. Красавицата се върна на работа единствено няколко месеца след раждането и остави бебето си на грижите на детегледачка.

Работещата майка държи да е на екран и никога не желае да бъде забравена от феновете или надалеч от малкия екран за повече от 4-5 месеца. Тази година Станкулова още веднъж забременя, само че както и предходния път, не се появи с стомах нито един път, а стилистите в Нова са били категорично предизвестени да й избират необятни облекла. Красавицата слезе от екран през юли, като не спря да разгласява остарели и рекламни фотоси в обществените мрежи.

33-годишната Никол стана майка за повторно на 24 октомври, само че разгласи новината на идващия ден. Тя пази всичко към децата си в загадка, тъй като счита, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския правоприемник Теодор също заобикаля да показва, с цел да не провокира злоба и уроки. На ръката си даже е вързала червен конец, който да я пази от " неприятни очи ". За разлика от Никол, колежката й Гери Малкоданска трансформира детето си в рекламно лице на бебешки пелени против голям хонорар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР