Никол Станкулова качи няколко свои снимки в Instagram, с които

...
Никол Станкулова качи няколко свои снимки в Instagram, с които
Коментари Харесай

Никол Станкулова качи снимки без грим и прическа: Аз съм на 30 и не съм перфектна!

Никол Станкулова качи няколко свои фотоси в Instagram, с които въодушеви мнозина свои почитатели и сътвори ново интернет предизвикателство, в което се надява да се включат повече известни персони, които да дадат образец на младежите и да покажат, че обществените мрежи постоянно могат да ни подвеждат ужасно доста.

Красивата синоптичка се разгласи срещу изкуствено основаната визия в Instagram за съвършен живот и идеално изглеждащи лица и тела. Тя разгласява видео, в което приканва всички да качат свои селфита без грим и филтър, с цел да потвърдят, че няма нищо по-хубаво от естествената хубост и че всеки е скъп и неповторим точно поради дребните си недостатъци.

В обществените мрежи всички наподобяват идеално и нямат нито един минус. Давам си сметка, че аз съм на 30 години, само че има доста младежи, които живеят в една илюзия, че всички всички наподобяват съвършено. Ето за какво желая да предизвикам всички вас да си качим по една една същинска фотография, на която нямаме грим, прическа или филтър.

Всеки един от нас има по една пъпчица някъде, всеки един от нас има дефекти. Ето аз да вземем за пример имам дребни зъби. 30 години си пребивавам с тях, добре си хапвам, правят ми чудесна работа. В началото не ги харесвах, само че в последна сметка се научих да си ги одобрявам. В момента съм без прическа и да, наподобява по-добре с прическа, наподобявам по-добре с очна линия и фонд дьо загар, само че някъде сред всичко това изгубихме иденточността си, тъй като всяко едно момиче желае да е с визия, която повтаря друга визия.

View this post on Instagram
Днес имам молба към всяка от вас - дано до края на седмицата качим своя фотография БЕЗ грим,филтър и прическа! Нека покажем,че всяка има дребни дефекти,които ни вършат чаровни и разнообразни! Предизвикайте другар и НЕ ГУБЕТЕ ИДЕНТИЧНОСТТА СИ! #негубиидентичносттаси #качиснимкабезгрим #бъди естественокрасива

A post shared by Никол Станкулова (@nstankulova) on Jan 27, 2020 at 4:59am PST

"Естественото е красиво ", добавя най-после Никол. "Може би различен тип красиво, само че е красиво. Всеки от нас има по нещо неповторимо. Нещо, което за едни е минус, само че за други в действителност е чаровно. "

След това тя разгласява няколко свои фотоси без грим, прическа или филтър, с което завоюва утвърждението на своите почитатели и потвърди за следващ път, че няма нищо по-хубаво от естествената хубост.

View this post on Instagram
Както ви дадох обещание ето ги моите фотоси от предизвикването #качиснимкабезгрим! Снимката е без грим, прическа и филтър на телефона! Аз провокирам @gery.malkodanska да качи нейната, предизвикай и ти твоя приятелка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР