Никол Шерцингер вече е забравила Григор Димитров, с когото беше

...
Никол Шерцингер вече е забравила Григор Димитров, с когото беше
Коментари Харесай

Никол забрави Гришо, вижте новото ѝ гадже

Никол Шерцингер към този момент е не запомнила Григор Димитров, с който беше 4 години, и има нов мъж в живота си. Поне по този начин настояват медиите на Острова. Става въпрос за ръгбиста Том Еванс. 34-годишният състезател е участник в предаването " X Factor: Celebrity ", в което 41-годишната певица е жури.
The Sun писа, че изпълнителката и атлетичният Еванс са били на сантиментална вечеря по-рано тази седмица и съгласно очевидци сред тях имало " страхотна химия ". Изданието твърди, че двамата флиртуват от седмици, само че чак в този момент ръгбистът събрал храброст да я предложения на среща.
" Том е тъкмо нейн вид. А той постоянно е твърдял, че Никол е една от най-красивите дами в света. Харесва я от дълго време и й се възхищава доста преди да се запознае с нея в шоуто. Беше малко обезпокоен да стартира нещо с нея и да провали възможностите си в шоуто, само че химията сред тях е невероятна. И след седмици в писане на известия Том най-сетне събра кураж да я заведе на вечеря ", сподели източник пред The Sun.
СНИМКИ НА ЗАМЕСТНИКА НА ГРИШО ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР