Никол Шерцингер се появи на премиерата на тв шоуто The

...
Никол Шерцингер се появи на премиерата на тв шоуто The
Коментари Харесай

Срещат ли се още Никол Шерцингер и Гришо?

Никол Шерцингер се появи на премиерата на тв шоуто The Masked Singer в Лос Анджелис с извънредно секси визия.

40-годишната певица бе облечена в бял панталон, транспарантна черна блуза на дребни точки, под която е единствено по черен сутиен и с огромна черна сатенена панделка на врата.

Бялото ѝ сако е повърхностно наметнато, а гарвановочерната ѝ коса е прибрана в опашка на една страна, с цел да подчертае ослепителната диамaнтена обеца на ухото ѝ.

Тоалетът си Никол бе съчетала с черни отворени обувки на висок ток, червен маникюр и червило в същия колорит.

Веднага след събитието Шерцингер се насочва към обичаното място на звездите - ресторанта Craig`s в Западен Холивуд. А по-късно, английските медии настояват, че е била видяна да напуща заведението в джип с Григор Димитров.

От фотографията на мъжа в джипа обаче излиза наяве, че това въобще не е Гришо. Мъжът в колата с Шерцингер, въпреки да е закрил лицето си с ръка, има напълно друг профил от този на Григор.

Българският тенисист също по този начин от доста време носи тридневна италианска брада, а мъжът на фотографията е безпрепятствено избръснат. Разликите сред прическите на двамата са явни.

Освен това тенисистът сега се приготвя за присъединяване в шампионата Libema Open в Холандия, който започва на 10 юни и надали се е появил за вечер в Лос Анджелис. Вчера в Инстаграм профила си той качи фотография от Париж. Така естествено изниква въпросът "С кого се среща Никол Шерцингер? ".

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР