Никол Шерцингер окончателно прежали Григор Димитров. Бившата половинка на най-добрият

...
Никол Шерцингер окончателно прежали Григор Димитров. Бившата половинка на най-добрият
Коментари Харесай

Никол прежали Гришо

Никол Шерцингер дефинитивно прежали Григор Димитров. Бившата половинка на най-хубавият ни тенисист има нова тръпка, научи HotArena.
И каква изненада–той е състезател!

Този път сърцето й е завладяно от ръгбиста Том Еванс, разкриват от „ Сън ”. Подобно на Гришо и той е един от любимците на дамите в спорта, написа „ България през днешния ден ”.
Еванс е на 34 години и е срещна с Никол около присъединяване си в „ Х Фактор ”. Той е роден в Зимбабве, само че е играч по ръгби на Шотландия.

„ Том фанатизираше Никол още преди да я срещне в шоуто. Винаги е казвал, че е една от най-красивите дами в света. Тя също го хареса извънредно доста.
Но дълго време двамата не се престрашаваха да излязат на среща, единствено си разменяха смешки и погледи ”, разкрива източник на изданието.

След седмици на къси известия в обществените мрежи, Том най-сетне се престрашил и я поканил на вечеря.

„ Видяха се, забавляваха се, и не прибързаха. И двамата чакат да се свърши шоуто, с цел да видят какво може да излезе от връзките посред им ”, допълват познати на двамата.
Еванс взе участие в шоуто с още двама мъже и сподели певчески умения. А още при първата им среща на сцената Никол подмятна: „ Тези момчета са горещи, а аз съм свободна жена ”.

Ръгбистът е третата спортна звезда, която топли леглото на хубавицата. Преди това, с изключение на с Гришо, Никол имаше връзка и със международния първенец във Формула 1 Люис Хамилтън. И още една закономерност–и тримата са много по-млади от Никол.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР