Никол Шерцингер обича да провокира феновете си. Прави го ежедневно

...
Никол Шерцингер обича да провокира феновете си. Прави го ежедневно
Коментари Харесай

Новата визия на Никол Шерцингер, която всички обсъждат

Никол Шерцингер обича да предизвика почитателите си. Прави го всекидневно и постоянно ѝ се получава. Певицата още веднъж съумя да притегли вниманието и да направи по този начин, че всички да приказват за нея. Причината - новата ѝ убийствено секси визия с къса коса, която Никол показа в профила си в Instagram.
 Никол Шерцингер възпламени празничното коледно осветяване на Лондон
Никол Шерцингер на коледна вълна

Певицата взе участие в знаково за Лондон събитие

Въпреки че по този начин и не излиза наяве за какво е решила да направи такава фрапантна смяна с външния си тип, по всичко проличава, че тя е обвързвана с появяването ѝ в последния сезон на предаването " Маскираният артист ", където Никол имаше присъединяване в един епизод.

Истината е, че можем да откъснем очи нито от новата прическа на Никол, нито от страхотния тоалет, с който е облечена.

" Време е да пеем задно довечера ", написа певицата, като не пропусна да означи на кого дължи грима, стайлинга и прическата си.

наподобява напълно друго по този начин, само че несъмнено ѝ отива. Както с съображение означиха доста от почитателите ѝ, тя постоянно наподобява зашеметяващо, каквото ѝ да облече и каквато и дължина на косата да избере.

В края на юни певицата разгласява в профилите си в обществените мрежи две фотоси, от които разбрахме, че е получила предложение за брак от обичания си. И, несъмнено, е споделила " да ". Все още няма настроена дата за сватбата им, само че да се надяваме, че ще бъде напълно скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР