Никол Шерцингер би искала да създаде семейство до пет години.

...
Никол Шерцингер би искала да създаде семейство до пет години.
Коментари Харесай

Никол Шерценгер за битката с булимията и плановете за бебе

Никол Шерцингер би желала да сътвори семейство до пет години. Половинката на Григор Димитров е лице на октомврийския брой на Cosmopolitan.

В изявлението си за изданието звездата от Pussicat Dolls призна, че ще се радва да сътвори лично семейство в близко бъдеще.

"Искам да върша още филми, театрално изкуство, благотворителна активност и след пет години евентуално ще основа семейство. Турнета, пеене, творчество, филми и семейство. Искам да съм като Шаде, Джей Ло, Бет Мидлър ", сподели певицата.

"Аз безусловно имам най-голямото семейство в Хавай и те раждат деца всеки ден. За мен всичко ще пристигна в вярното време ", добави тя.

А що се отнася до работата, Никол Шерцингер заяви, че работи по нов албум.

"Имам план, който е моя фантазия и го вардя в сърцето си. Имам визия за него и желая да го основа по този метод. Това е нещо, което считам, че не е било правено преди, тъй че желая да му отделя време ", сподели тя и добави, че в живота й нещата постоянно опират още веднъж до музиката.

Шерцингер е доста откровена и за проблемите с тялото си, които е имала. Не за първи път хубавицата споделя, че по време на най-звездния й интервал с Pussicat Dolls тя се е борила с булимията.

Въпреки че към този момент е изцяло възобновена, тя признава, че заболяването е оказала огромно въздействие върху живота й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР