Никол преподава английски език и култура на комуникация за ученици

...
Никол преподава английски език и култура на комуникация за ученици
Коментари Харесай

Палава учителка съблазни ученик в църква

Никол преподава британски език и просвета на връзка за възпитаници от по-ниски степени в Остин, Тексас. през 2015 година, написа The Sun. От началото на образователната година през 2017 година тя взема решение да се опита като програмен координатор в локалната черква като доброволец. Там среща с възпитаник от гимназията и искрите пламват. Родителите на ученика стартират да подозират, че нещо не е наред в края на октомври и осведомят учебната администрация за това.
Заедно с полицията учебната администрация стартира следствие. Скоро страховете на родителите на момчето са доказани, а в средата на ноември е формирано наказателно дело против Никол за съблазняване на малолетен. На 12 декември тексаската полиция арестува Никол и я затваря в пандиза в Уилямсън. Заради закононарушението с малолетен, Никол е застрашена с 20 години затвор. 
"Сърцата ни се обръщат към жертвата и фамилията му. Молим се за всеки, който го е докоснал. Работим с управляващите и оказваме цялостна поддръжка на следствието ", споделя старшият овчар на църквата в Остин Монти Уотсън.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР