Никого не съм обидила и очаквам да спечеля“, заяви певицата

...
Никого не съм обидила и очаквам да спечеля“, заяви певицата
Коментари Харесай

Милена Славова: Никого не съм обидила, група от хора някак си са се припознали в думите ми

„ Никого не съм обидила и чакам да печеля “, съобщи певицата Милена Славова пред „ Телеграф “ за заведено от ЛГБТ организации дело за хомофобия и дискриминация.

„ Реално аз никого не съм обидила, не съм посочила някого по име или да съм показала с пръст. Група от хора някак си са се припознали в думите ми “, разясни певицата.

Върховният административен ще вземе окончателното си решение след месец.

Междувременно към 100 последователи на Милена се събраха пред съда, с цел да я поддържат. „ Много съм щастлива, че толкоз доста хора се събраха, че бяха с мен и ме поддържаха ”, добави още тя.

През 2021 година от ЛГБТ организацията “Действие " подават сигнал против Милена Славова в Комисията за отбрана от дискриминация. Причината бе неин пост във Facebook: „ Сигурна съм, че не поддържам гей парадите! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. “

След това добавя пред тв фенове: „ Дискриминацията е към нас към този момент “, имайки поради хетеросексуалните хора.

„ Действие “ подава сигнал в Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД), която не намира нарушаване и взема решение, че изявленията на Милена не съставляват „ ненавист и експанзия “ по отношение на ЛГБТ хората.
Решение
„ Действие “ апелира решението на КЗД пред административния съд на София. Оттам вземат решение, че има дискриминация. КЗД обаче от своя страна апелира това и казусът стига до Върховния административен съд. „ Там Милена Славова е единствено подпомагаща страна по делото и в действителност не е съдена, както се твърди в обществените мрежи “, прецизира юрист Деница Любенова от „ Действие “ пред Свободна Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР