Никога в практиката си за 33 години не съм виждал

...
Никога в практиката си за 33 години не съм виждал
Коментари Харесай

„Никога не съм виждал такава справка за съдимост“…: Пловдивският „рекет-бос“ Въльо Петков с цели 9 присъди!

„ Никога в практиката си за 33 години не съм виждал такава информация за съдимост. Въпреки вписаните реабилитации на Въльо Петков в нея има данни за 9 присъди “.

Това съобщи прокурор Костадин Паскалев по време на съвещанието в Пловдивския областен съд. Той гледа ограниченията за неотклонение на четиримата арестувани за рекет и лишаване на пари със закани. За главатар е апетитен самият Въльо Петков, зам.-търговски шеф на ФК „ Ботев “ (Пд).

Другите обвинени са шефът на защитата на тима Милен Стоянов и служителите на реда Галин Колев и Мартин Ламбрев.

Според Паскалев против Галин Колев тече и друга инспекция, назначена от Икономическа полиция. Тя е за подправени болнични листове, които униформеният представял при честите си отсъствия от работа.

„ По делото няма никакви данни за проведена незаконна група. Не са посочени датите на осъществените закононарушения, а двамата очевидци, които настояват, че са били изнудвани, са осъждани “, съобщи Евдокия Кемалова, която е юрист на Милен Стоянов.

Защитникът на Въльо Петков Константин Давчев пък твърди, че обвиняването по никакъв метод не е описало за какво клиентът му се смята за началник на групата.

„ Другите го били наричали „ шефе “, само че той е заместник-търговски шеф на клуба. Какво по-нормално послание от това “, попита Давчев.

Делото продължава с пледоарии на бранителите на двамата служители на реда. След което съдът ще се произнесе дали четиримата ще останат в ареста.

 

Източник – 24 часа

Още вести четет в секция

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР