Никога в българската политика не е имало такова падение. Премиер

...
Никога в българската политика не е имало такова падение. Премиер
Коментари Харесай

Заповядайте на масата! Менюто е гарантирано

Никога в българската политика не е имало такова проваляне. Премиер – блудник и измамник, пазари депутати. Кражби в небивали размери – изчезват милиарди.

Тъпа лелка купува гласове на измиращия си електорат. Певец и министър председател спорят кой от тях е някогашен. Валят записи като изобилен пролетен дъжд.

Танкери разтоварват на ниска цена газ на фиктивен терминал, която газ към този момент била в България, но още нямало подписан контракт. Намаляваме налози, само че цените порастват. Бензинът би трябвало да е 2,70 лв., само че с цел да накажем руснаците, го плащаме на съветската рафинерия по 3,40 за литър.

Навсякъде Корнелия Нинова сменя фрагментите на Българска социалистическа партия, които ГЕРБ не смени 12 години, тъй като са положителни експерти.

Десните партии в държавното управление водят лява популистка политика.

Създаваме втора прокуратура, щото първата не извършва волята на Кирчо. Всички помним качествата на вътрешния ни министър като следовател, само че в този момент е пръв герой против престъпността.

Планът за възобновяване е към този момент единствено фантазия. Никой не се занимава с него, тъй като по този начин и по този начин Брюксел пари няма да ни даде и Кирчо няма да може да ги открадне.

В бюджета сякаш имаше 7 милиарда за финансови разноски, само че даже нито една автобусна спирка не се ремонтира. Всички реват за пари, само че пари има единствено за любовните екскурзии на Кирчо и любовницата.

И внезапно едно НЛО под формата на остарял аероплан направи за смях нашата Противовъздушна отбрана защита.

Идва гладна и студена зима, само че нали хранят народа с небивали зрелища – премиерско порно, НЛО, война в Украйна и допускане в Европа на Титовската идеология на Северна Македония.

Дори певеца-политик осъзна, че ръководещите са идиоти. И внезапно откри мутри в своята партия.

Скоро и народът ни ще стане мутри, когато вземе тоягите и изиска самун. Не знам дали аз обезумявам или към този момент всички сме луди!!!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МАСАТА! МЕНЮТО Е ГАРАНТИРАНО ОТ „ПРОМЯНАТА“!

Йонка Недялкова, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР