Никога повече няма да гледаме стомасите ни да къркорят по

...
Никога повече няма да гледаме стомасите ни да къркорят по
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават какво се случва, когато стомахът ви ръмжи - и са ужасени

Никога повече няма да гледаме стомасите ни да къркорят по същия метод.

Представете си това: време е за обяд, вие сте към момента би трябвало да се отдалечите от бюрото или работната си станция, с цел да пъхнете сандвича си, и чувате познатото ръмжене, идващо от стомаха ви. Това би трябвало да значи, че си гладен, нали? Е, да, само че съгласно един доктор шумът в действителност не значи това. Оказва се, че телата ни в действителност постоянно издават оня много отблъскващ клокочещ звук от вътрешната страна, просто нормално не можем да го чуем.

Докторът изясни, че къркорещият звук в действителност идва от тънките ни вътрешности, и се предизвиква от червата ви, които " свиват и изстискват смляната храна ". Уф.

Доктор Каран Радж показа видео в своя акаунт в TikTok, @dr.karanr, в което сподели: „ Когато стомахът ви ръмжи, това не е вашият корем. Това в действителност са вашите вътрешности – по-специално тънките ви вътрешности. Тези демонични ридания са звуци от стесняване на чревните ви тръби и изстискване на смляна храна, наречена химус, през вътрешната ви тръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР