Никога няма да скъсам с Валери! Така реагира родната звезда

...
Никога няма да скъсам с Валери! Така реагира родната звезда
Коментари Харесай

Мария Бакалова каза кога ще скъса с Валери

" Никога няма да скъсам с Валери! " Така реагира родната звезда в Холивуд – Мария Бакалова, на слуховете, че се е разделила с обичания си Валери Григоров, които се чуват в последните дни. Двамата освен че нямат никакво желание да поставят завършек на връзките си, а и връзката им се задълбочава с всеки ден. Заради него актрисата заживя още веднъж в България, вместо в Съединени американски щати, както в последните години след пробива си в американското кино. При всяко пътешестване зад граница Валери я съпровожда. 

Мария Бакалова и Валери Григоров са били изумени от слуховете, че са се разделили. Клюката гласи, че двойката е скъсала преди към месец, а повода за това била, че свекървата – шампионката само че пукотевица Мария Гроздева, не харесвала снаха си. Тя непрестанно се заяждала с момичето и подронвала престижа му пред своя наследник Валери. Накрая Бакалова не издържала и скъсала с гаджето си, а доказателство за това, съгласно клюкарите, било, че двойката не е разгласила общи фотоси в обществените мрежи от края на август.

Веднага откакто слуха за раздялата плъзна в общественото пространство, холивудската звезда и нейният обичан взеха решение да го опровергаят посредством средствата, през които той се е породил, а точно – фотография в обществените мрежи. Те разгласиха общ кадър, за който театралничат прегърнати, а коментарът им към него е " новините от деня ".

Очевидно сред двамата няма никакви проблеми, а фактът, че скоро не са пускали общи фотоси дружно, самичък по себе си не значи нищо. Известно е също по този начин, че Мария Гроздева до момента не е давала признаци, че не харесва известната си снаха. Напротив, тя е показвала снимки от общи излизания с нея, познава се с родителите й и поддържа положителни връзки и със снахата, и със сватовете си.

Жена от нейната класа надали би си разрешила намерено да атакува момичето, в което синът й е влюбен, така че клюката за раздялата даже и без фотографията, с която влюбените я опровергават, не звучи правдиво.

Наистина Мария Бакалова постоянно е забелязвана да гледа представления сама или с майка си, само че това не значи, че е скъсала с гаджето си. За нея като актриса театърът е освен пристрастеност, а и работа, а хората рядко вървят на работа, съпроводени от половинките си.

На премиерата на спектакъла " Хага " в Народния спектакъл преди месец актрисата показа, че сега не може да работи поради стачката в Холивуд. Ето за какво се е прибрала в България и постоянно е забелязвана в компанията на свои другари от детството и студентските години. Тя употребява случая, че си е тук, с цел да се среща с тези близки хора, с които няма по какъв начин да се види в Холивуд.

Преди дни актрисата показа в обществените мрежи, че е била на спектакъл в Пловдив, където е гледала хитовото зрелище " Коприна " на режисьора Диана Добрева. Тя изрази удивление от играта на Маргита Гошева, която тв феновете гледат е в ролята на Валя от сериала на Нова тв " Алея на славата ". Бакалова и Гошева са се снимали с още една звезда от " Алея на славата ", която играе и в Пловдивския спектакъл – Мария Сотирова (готвачката Калина в сериала). Непознатият юноша, който се вижда зад тях, най-вероятно не е от компанията, а е попаднал инцидентно край актрисите и е влезнал в кадър. Това проличава от надписа на британски, който в превод значи " Разходка на девойки ".

Валери не се вижда на фотографията от визитата на Мария в Пловдив, но това не значи, че двамата са скъсали. Това е знак само, че актрисата е решила да се види със старите си другари без своя мъж, в което няма нищо съмнително или неестествено. Бакалова и Валери най-малко към този момент нямат никакво желание да се разделят. Нещо повече – те даже обмислят общи планове, по които биха могли да работят, настояват източници на " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР