Никога няма да съжалявате за приятелството си с Овена. Те

...
Никога няма да съжалявате за приятелството си с Овена. Те
Коментари Харесай

9 причини защо всеки има нужда от Овен в живота си

 9-причини-защо-всеки-има-нужда-от-Овен-в-живота-си

Никога няма да съжалявате за другарството си с Овена. Те са капризни, нетърпеливи и припряни понякога, само че въобще не са неприятни. Никой не е съвършен, само че Овните са покрай това да бъдат идеални другари.

1. Винаги ще ви споделят какво мислят

Понякога не е елементарно да се чуе истината. Може би ще разберете, че роклята не ви отива или че не трябва да излизате с даден човек.

Но Овенът постоянно ще е до вас и постоянно ще ви изясни за какво не сте прави. Няма да пощади никакви усеща.

Овенът няма за цел да ви обиди със своето мнение – той ще ви каже единствено това, което надали ще ви кажат равнодушните към вас хора. Все отново, за това са най-хубавите другари, нали?

2. Със пристрастеност ще се опитат да решат проблемите ви

Те постоянно са необикновено увлечени по своите другари. Овенът е другар, който ще ви припомня, че пристрастеността е нужда в щастливия, логичен живот и тъкмо по тази причина са толкоз забележителни хора.

3. Те ще ви оказват помощ да видите цветната страна на всяка обстановка

Овенът вижда това, което другите не виждат. Те виждат сребърния облак, слънчевия лъч през облаците и дъгата зад ъгъла.

Те са хората, които желаете да са до вас, когато моментът е сложен, тъй като ще ви припомнят, че всичко ще е наред. И много постоянно ще са прави… само че даже когато ги няма, въпреки всичко ще оцените оптимизма на Овена.

4. Имат деен обществен живот

Овенът обича да прекарва времето си със своите най-хубави другари, по тази причина се гответе за забавление. Овенът няма срещу да остане с другари, вместо да тича по купони.

5.  Тяхната убеденост ще ви въодушеви

Мъжът-Овен е същински познавач на женската хубост.  И никой не прави по-красиво похвали на дамите от Овена. След техните думи всяко момиче ще се почувства като принцеса.

6. Овенът прекарва времето си за обичаните си хора и по тази причина, което обича

Овенът може да се увлече по всичко. Кучета, кръстословици, шоколад, плетене, музика, спорт и вкусна храна. Те ще влагат сърцето и душата си във всичко, което обичат.

Овенът може през днешния ден да се увлича по печенето, а другата седмица да седи в грънчарница и да вае вази. Независимо от това, което ги интересува, можете да сте сигурни, че ще споделят с вас творенията си.

7. Оптимизмът им е инфектиран

Овенът постоянно има положителен взор върху живота и те знаят, че бъдещето е ярко.

Те желаят и приятелите им да са същите идеалисти във връзка с бъдещето като тях, тъй като усещат, че по този начин ще ви накарат да излезете от зоната си на комфорт и да вземете под надзор живота си.

8. Те ще поемат отговорност, когато вие не желаете

Те обичат всяка управителна роля, която могат да получат. На тях им хареса да бъдат виновни. Затова няма да има проблем с това да ви оказват помощ, когато се чувствате потиснати.

9. Обичат да вървят по ръба

Опасността е второто име на Овена. Така че в случай че желаете да пробвате скок с парашут, скок от мост или плуване с акули, то Овенът няма проблем с това!

Те са необикновено смели и имат рискован дух. Нищо не ги плаши.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР