Никога няма да изоставя медицината, ще продължа да помагам на

...
Никога няма да изоставя медицината, ще продължа да помагам на
Коментари Харесай

Проф. Ангелов със съвети към наследника си на поста и критики към президента

Никога няма да изоставя медицината, ще продължа да оказвам помощ на хората. Това съобщи министърът на опазването на здравето в оставка и член на изпълнителната комисия на ГЕРБ проф. Костадин Ангелов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

По време на предизборната акция имах опция да се видя с доста хора, да чуя проблемите им и да ги разреша. Разбрах и нещо доста значими – че хората не са били чувани. Ние би трябвало да променим метода на работата си с хората, тъй че да решаваме проблемите на всеки обособен човек, акцентира той.

„ Медицината ни е научила да вземаме сложни решения в напрегнати обстановки. Днес ГЕРБ взе доста значими решения. На първо място показахме, че сме разбрали, че партията би трябвало да бъде изменена. Чухме хората. Обновихме партията с младежи. Партията стартира интензивно да работи с тях “, увери проф. Ангелов и добави, че е доста горделив с неговите студенти.

"Младите хора могат да дадат оня заряд, от който партията се нуждае, с цел да се оправим добре на изборите. Главната роля на един политик е да разбере за какво е в политиката. Ако политиката за него е метод на препитания – той е краткотраен. Изкуството на политиката е да си поставяш цели и да ги постигаш в интерес на хората. Нашите хрумвания са десни, евроатлантически. Важно е да дадем път на младите ", акцентира още проф. Ангелов.

Новоизбраният член на изпълнителната комисия на ГЕРБ разкритикува и неналичието на поредна политика на президента. "Той би трябвало да е транспарантен към всеки един българин. Като отворите уеб страницата на президентството, би трябвало да разберете каква позиция има, по отношение на политиката на Русия. Това обаче не излиза наяве ", посочи някогашният здравен министър.

Познавам доктор Стойчо Кацаров много от дълго време. Той е извънреден експерт. Много елементарно се подлага на критика, когато си отвън Министерство на здравеопазването. Желая му триумф. Ще проследявам резултатите му и се надявам те да са в интерес на медицината. В опазването на здравето е нужен един надпартиен консенсус. В България един от главните проблеми е смъртността. Парите са обезпечени, те са налични в бюджета. Имаме буфер в бюджета от към 50 милиона. Не е належащо бюджетът да бъде обновен, безапелационен е проф. Костадин Ангелов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР