Никога недейте да обиждате децата на една майка или гарантирано

...
Никога недейте да обиждате децата на една майка или гарантирано
Коментари Харесай

Закачаш се с грешната вещица: Меган Фокс избухна срещу политик, който обиди децата ѝ

Никога недейте да обиждате децата на една майка или обезпечено ще си навлечете нейния яд. Със сигурност актрисата Меган Фокс попада измежду тези майки, които са подготвени да създадат всичко за децата си, с цел да ги защитят. Миналата събота 37-годишната актриса отвърна на политиката Роби Старбък след мнения, които той направи за нея и децата ѝ от артиста Браян Остин Грийн.

Фокс разгласява фотография в своя Instagram акаунт на истинската обява в Twitter на политика, която беше фотография на Меган и трите ѝ деца, съпроводена от следния текст: „ Това са синовете на Меган Фокс. Живеехме в една и съща затворена общественост и децата ни играеха в парка. Видях по какъв начин 2 от тях преживяха пълен срив, казвайки, че са били принудени от майка си да носят момичешки облекла, до момента в който бавачката им се опитваше да ги утеши. Това е чисто принуждение над деца. Молете се за тях. " Старбък твърди, че случаят се е случил преди пет години и че не е споделил нищо обществено, тъй като децата тогава са били дребни и той е вярвал, че държанието на майка им ще " спре ".

 меган фокс iStock

Меган Фокс неотложно отговори на изказванията на Старбък. „ Хей, @robbystarbuck “. Наистина не желая да ти обръщам това внимание, тъй като явно си преследвач на популярност, само че позволи ми да те науча на нещо...независимо какъв брой отчаян може да станеш в даден миг да придобиеш богатство, власт, триумф или популярност - в никакъв случай не използвай деца като трамплин за това или обществена валута, изключително със злоумишлен и неправилен предлог. Използването на половата еднаквост на детето ми, с цел да привлечеш внимание към твоята политическа акция, те сложи от неверната страна на Вселената . " – написа ядосаната звезда.

Aктрисата добави: „ Много пъти съм била изгаряна на клада от несигурни, нарцистични, импотентни човечета като теб и все пак към момента съм тук, тъй че се закачаш с неверната магьосница. "
                             

Фокс и нейният някогашен брачен партньор Грийн имат три деца – Ноа, на 10, Бодхи, на 9, и Джърни, на 6.

Малко след първичната обява на Старбък, Грийн приказва със уеб страницата TMZ и спря подправените изказвания.

„ Този човек, който се пробва да твърди, че това е правилно, е съвършен образец за някой с егоистични претекстове, който не се интересува от отрицателното влияние върху връзката родител-дете. “ – сподели Грийн за случая. 

През 2021 година Фокс беше прочувствена, до момента в който говореше за поддръжката си към нейния син Ноа по пътя му към изложение на себе си посредством облеклото му и по какъв начин се е пробвала да го отбрани от хулиганите.

„ Ноа започна да носи рокли, когато беше на към две години, и аз купих куп книги, които ненапълно се занимаваха с тези неща и с цялостния набор на това нещо. Някои от книгите са написани от транссексуални деца. Някои от книгите са единствено за това по какъв начин можеш да си момче и да носиш рокля. Можете да изразите себе си посредством облеклото си, както желаете. И това даже не е нужно да има нещо общо с вашата половост ", сподели тя по време на изявление за Glamour UK. " Така че, от времето, когато бяха доста дребни, включих тези неща в всекидневието им, тъй че никой да не се усеща като че ли е чудноват или друг. "

Фокс добави по отношение на поддръжката си за Ноа: „ Въпреки това имам дете, което страда. Така че имам доста терзания за това, тъй като просто ми се желае човечеството да не е такова “.
 Жената с най-красивото лице в света: Меган Фокс  Жената с най-красивото лице в света: Меган Фокс  Жената с най-красивото лице в света: Меган Фокс  Жената с най-красивото лице в света: Меган Фокс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР