Никога не сме били в коалиция с БСП, бяхме в

...
Никога не сме били в коалиция с БСП, бяхме в
Коментари Харесай

ДБ: Нинова е пила турско кафе с Борисов - Топ новини

Никога не сме били в коалиция с Българска социалистическа партия, бяхме в антикорупционно болшинство. Никога не сме преговаряли с тях и не сме подписвали документ, обаче като виждам този път Нинова е пила турско кафе с Борисов. Така депутатът от „ Демократична България “ Йордан Иванов разяснява пред Българска национална телевизия въпроса допустимо ли е да се коалират с Българска социалистическа партия в 48-мия парламент.

„ Демократична България “ изрично ще се опълчи на връщането на хартиената бюлетина и е подготвена да привиква цивилен митинги като последна мярка, съобщи той.

Ролята на президента не е просто да събере едни партии, с цел да минат едни същи и да връчи първия мандат, а да се търси консенсус към значимите за страната проблеми, счита Йордан Иванов. „ Ние се надяваме президентът да си свърши сполучливо работата, като не просто направи едни проформа съвещания, а откри пресечни точки сред политически сили, които могат да употребяват днешните рецесии като опция за укорено развиване на страната “.

Сред целите на Демократична България са да спре „ взривяването на бюджета “ посредством непотребни разноски, правосъдната промяна и ограничението на властта на основния прокурор, изясни депутатът.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР