Никога не се съгласявай на нещо по-малко отколкото заслужаваш. Изминала

...
Никога не се съгласявай на нещо по-малко отколкото заслужаваш. Изминала
Коментари Харесай

Преди да дадеш сърцето си на някого прочети това

 момиче-релси

Никога не се съгласявай на нещо по-малко в сравнение с заслужаваш. Изминала си дълъг път, с цел да бъдеш там, където си в този момент. Преживяла си толкоз болежка, че към този момент не са ти останали сълзи.

Никога не позволявай на някого да вземе най-хубавото от теб, не давай власт на никого над твоите недостатъци. Разбери дълбочината на твоето сърце и приеми всички свои дефекти, с цел да видиш хубостта, криещи се зад белезите ти.

Никога не му позволявай да те получи без битка. Изградила си към теб стени от осколките от разрушеното ти сърце и те са толкоз огромни, колкото и твоята новооткритата обич към себе си. Не му позволявай да унищожи тези стени, до момента в който той не реши да остане вечно.

Не пускай никого до сърцето си, в случай че неговото сърце не е толкоз готово като твоето.

Никога не си губи съня поради този, който ще си спомня за теб единствено след среднощ, когато му е скучно или самотно. Ти не заслужаваш такава обич. Никога не губи време за този, който няма време за теб, тъй като си му нужна единствено когато той желае да запълни пустотата в сърцето си.

Никога не се моли за нечие внимание, тъй като заслужаваш доста. Не плачи, тъй като някой не е забелязал смяната в метода по който се усмихваш. Никога не пилей сила за нестабилни връзки с ненадейно „ Здравей “ и неизказано „ Сбогом “.

Никога не се съмнявай в качествата си да обичаш, тъй като знаеш какво значи обезверено да жадуваш любовта, към този момент са ти разбивали сърцето. Никога не се съмнявай в себе си, тъй като си задоволително добра, с цел да обичаш и да бъдеш обичана. Не се връзвай на неистини, тъй като към този момент един път си си платила за това.

Никога не бързай, не се съгласявай на „ съвсем връзки “. Не подценявай себе си и способността да обичаш, тъй като си виновна пред себе си за своето благополучие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР