Никога не съм вземал наркотици. Това каза пред Нова телевизия

...
Никога не съм вземал наркотици. Това каза пред Нова телевизия
Коментари Харесай

Шофьорът на катастрофиралия автобус: Никога не съм вземал наркотици, сигурно е от хапчетата за кръвно

Никога не съм вземал опиати. Това сподели пред Нова телевизия водачът на авариралия край Бургас рейс Огнян Маринов. Положителната проба може да е от хапчетата за кръвно, които пия, показа той.

Дадох в лабораторията кръвна проба и чакам резултата, добави водачът.

Сериозно потърпевши пасажери при случая на автомагистрала „ Тракия” няма. Радка Жекова, която пътувала от София до Бургас, описа по какъв начин рейсът е влезнал в канавката. Според нея, повода по тази причина е заспиване на водача.

„ Преди злополуката водачът леко ускори рейса. Мисля, че той заспиваше и се отпусна. Парното беше доста засилено. Той заспа “, добави тя.

Огнян Маринов обаче е безапелационен, че причина за злополуката е проливният дъжд и неприятната видимост. Отварях прозорците, защото стъклата се изпотяваха от мощния дъжд, показа той.

„ След Сливен стартира мощна стихия. На 30 км преди Бургас рейсът се клатеше доста. Успях да понижа скоростта, само че имаше и локва, която ме изхвърли от платното. За първи път ми се случва такова нещо. Шофирах с към 45-50 км в час”, съобщи Маринов.

„ През целия път всичко беше обикновено. На излизане от Сливен рейсът стартира да криволичи. Малко преди Бургас водачът стартира да ръководи рейса необичайно и катастрофира “, споделя Радка Жекова.

„ Той избягваше дупки, само че влизаше в спешната лента няколко пъти. Помислих, че нещо ще се случи. Отваряше и прозореца много постоянно. Много се изплаших. Сложих си и колана. Всичко стана доста бързо и до момента в който осъзнаем какво се случва, към този момент бяхме в канавката”, прибавя тя.

„ Бяха всички уплашени. Нямаше съществено ранени. Половин час по-късно на една жена ѝ прилоша и извикаха кола за спешна помощ “, сподели още дамата.

„ В първия миг се обадих на своя директен шеф. Той ми сподели незабавно да звъня на тел. 112 и да ревизира пасажерите в какво положение са. Първо пристигна полицията, а по-късно пожарната. Дойде и колата за спешна помощ. Закарахме багажа, обезопасихме рейса. Всички се прибраха по домовете си живи и здрави “, посочи водачът на авариралия рейс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР