Никога не съм си позволявала да шофирам под влияние нито

...
Никога не съм си позволявала да шофирам под влияние нито
Коментари Харесай

Диона: В ареста беше страшно! 24 часа без телефон, без храна, без легло и без хигиена

Никога не съм си разрешавала да карам под въздействие нито на алкохол, нито на опиати. На 28 години съм, не съм водач от през вчерашния ден, в никакъв случай не бих направила сходно нещо, в никакъв случай!

Това сподели особено за Plovdiv24.bg  фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе арестувана при рутинна инспекция. Според резултатите от теста, който й е изработен, тя е карала след използването на опиати и е дала позитивна проба за кокаин. В следствие й е взета и кръвна проба.

Ето по какъв начин разяснява случилото се Диона:

" Всичко това се случва, тъй като пробата излезе положителен. Но аз желая да се опровергае, по тази причина дадох и кръвна проба. Надявам се в най-скоро време тя да излезе и хората да схванат, че аз не съм употребявала опиати. Вероятно е показало положителен резултат поради лекарство, или поради тези хранителни добавки, които пия, може да е и някаква неточност. Може да е всичко. Аз не съм фармацевт, не мога да знам. Доста хора ми писаха на персонални известия, че са били жертва на подправени проби, на неверни проби и мощно се надявам отсега нататък в нашата страна да не се случват сходни неща ", описа младата жена.

По думите й пребиваването в ареста не е никак приятно, изключително за една жена. " Сама, изплашена, в килия, като някакво долно създание, сякаш съм направила тежко закононарушение. 24 часа, без телефон, без храна, без легло и без никаква хигиена, просто преживяването беше ужасно ".

" Твърденията, че съм оказвала опозиция, са долна неистина, долна неистина. Самите служители на реда могат да потвърдят какъв брой дружелюбно съм се отнесла при техния знак. Карах с 35 км/час. Те ми подвигнаха палката, аз стопирах, подадох си спешния сигнал, слязох.

Те ме попитаха какво се случва, тъй като беше 3.30 – 4.00 часа сутринта. Аз им споделих, че се прибирам от Стара Загора, тъй като съм снимала клип. Цял ден снимах, имам 20 индивида екип, които могат да потвърдят това. В изцяло съответно положение бях, когато ме стопираха. Напълно отзивчива.

Те ми дадоха да направя тест, аз не оказах никаква опозиция. Тестът за алкохол беше негативен. И те ми споделиха, че ще ми създадат и един за опиати. Аз тъй като съм сигурна в себе си споделих добре, само че по някаква причина той отчете съществуване на кокаин. И защото би трябвало да опровергая това изказване, споделих дано да дадем и кръвна проба. Съдействах на органите на реда, както смятам, че е редно. И в този момент сме в развой на изчакване ", описа още Диона.

Тя не желае да се тръби за цялата тази обстановка, а и счита, че ще й е мъчно да я преглътне и не помни. 

" Надявам се час по-скоро да отмине, просто ей така, и да го не помни това нещо. Като лош спомен да остане ", добави Диона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР