Никога не съм се плашил от трудностите. Продължаваме преговорите за

...
Никога не съм се плашил от трудностите. Продължаваме преговорите за
Коментари Харесай

Денков железен: Продължаваме преговорите за кабинета

Никога не съм се плашил от компликациите. Продължаваме договарянията за кабинета. Така акад. Николай Денков сподели на президента Румен Радев, че не трепва пред опита му да насочи тежки рецензии по повод и на представляваната от него партия Продължаваме промяната, нито пред опита да назова втория мандат непотребен, като си послужи с изказване, че към този момент бил дискредитиран.

Денков даде ясно да се разбере, че няма желание да приключи договарянията с ГЕРБ на Бойко Борисов, които бяха замразени от тях след труса с изнесените записи от съвещанието на изпълнителния съвет на Кирил Петков и Асен Василев от 21 май.

А до учения – застанал, обтегнат като струна, бе водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов, който не скри ядосаните си мимики след казаното от Радев. „ Явно той се усеща обиден от тематиката за службите. Министерски съвет дава отговор за публичния ред и сигурността на страната, а президентът няма касателство по тази тематика “, подсети генералът.

И добави, че този, който ще бъде назначен на шефския пост на която и да е работа, би трябвало да бъде тестван за преданост. „ Включително към партньорските ни страни “, подсети още генералът. И недоумява що за нелепости се приказват – за национално изменничество и прочие.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР