Никога не съм искала оставката на Делян Добрев. Смятам, че

...
Никога не съм искала оставката на Делян Добрев. Смятам, че
Коментари Харесай

Елена Йончева: Никога не съм искала оставката на Делян Добрев

Никога не съм желала оставката на Делян Добрев. Смятам, че е добре той да остане в Народното събрание, с цел да може българският жител всеки ден да вижда по какъв начин наподобява честното лице на ГЕРБ. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

„ Това не е персонална борба ", безапелационна бе тя. "А опитът на Делян Добрев да насочва внушения по мой адрес няма да мине “, разяснява тя.

„ Ако някой има подозрение, че съм нарушила закона и журналистическата нравственос и морал е задължен да внесе документи в съответните органи или в прокуратурата “, прикани Елена Йончева.

Според Йончева Добрев е решил да не преценява с решението на Конституционния съд, да не зачита законите. „ Внесли сме сигнал с обстоятелства и документи в прокуратурата и чакаме да забележим какъв ще бъде резултатът. Това не е моя персонална борба с Делян Добрев. Не аз съм желала оставката му, изиска я министър председателят Бойко Борисов, тъй като публично притежание станаха мощно смущаващи обстоятелства за Община Хасково “, съобщи Елена Йончева.

„ Делян Добрев самичък внесе оставката си, тъй като смяташе, че по този метод ще се сниши, „ бурята ще отмине “, обществото ще не помни и няма да има медиен напън за всички схеми, които е направил в Община Хасково “, сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР