Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това

...
Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това
Коментари Харесай

Фики се прави на кавалер: Щях да преотстъпя песента на Мира

" Никога не съм бил замесван в кавги, тъй като не това е моят метод да диря известност ", отсече Фикрет Стораро. Поводът с Мира да си разменят стрели е една и съща ария, която двамата направиха и пуснаха съвсем по едно и също време.

Мира разкри в лайф на транссексуалната Глория Йорданова, че продуцента й е отказал премиерата на нейния клип, откакто е бил застрашен от известната фамилия, че в случай че това се случи, те ще изоставен компанията. Два дни по-късно Стораро-син взе отношение по въпроса. " Никога не съм бил замесван в кавги, тъй като не това е моят метод да диря известност, както и на моето семейство, отпред с татко ми, от който постоянно съм взимал образец. Но във връзка със създалата се обстановка към последната ми ария, държа да кажа, че нямам никаква интервенция в връзките на моята музикална компания и моята колежка Мира ", написа Фики.
Реклама
Относно самата ария той разясни, че " Чипи, Чипи " и чилийският обикновен към нея са изпети, подготвени и регистрирани от екипа му в Музикаутор преди три месеца. " Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво значи това. Уважавам Мира и нейното творчество, само че всяка музика си има своето авторско право, а аз постоянно съм си уреждал всички права, на която и комбинация да направя кавър версия ", споделя още музикантът.
Реклама
Според артистът Мира е могла да откри контакт с него и да поговорят за това, че са се дублирали. Той до излизането на нейната ария, не знаел какво се случва, нищо че откакто Мира пусна нейния видеоклип, Фики се задейства в границите на няколко часа да покаже и своя. " Аз до през вчерашния ден нямах визия. Щях да й преотстъпя песента, изключително в случай че знаех, че с нея е желала да подаде ръка на млад гений. Но, за жалост това не се случи ", оправдава се Фики и декларира: " Аз съм чист пред Бог и държа да пребивавам без интриги и неистини, които най-вече мразя! Ще не преставам да пея за вас и ще бъда още по работлив тази година ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР