Никога не съм бил крадец и не смятам да ставам

...
Никога не съм бил крадец и не смятам да ставам
Коментари Харесай

Бившият на певицата: Емилия: Никога не съм бил крадец

" Никога не съм бил апаш и не считам да ставам на 40 години. Обвинен съм незаслужено ", разяснява пред " Марица " Красимир Димов - Бойса, някогашният брачен партньор на певицата Емилия. Това стана, откакто Хасковският областен съд отхвърли митинга на прокуратурата, в който се настояваше свиленградчанинът да бъде върнат в килията по следствие за кражба на трактор за близо 100 лв..
Темида удостовери определението на районните магистрати в Свиленград на Димов да бъде наложена гаранция от 1500 лева Сумата към този момент е импортирана.
Красимир бе арестуван при започване на т.м. Според проверяващите Бойса е забъркан в задигането на селскостопанската машина Кубота. Тракторът изчезна това лято от компания в свиленградско село, след това бе открита в тополовградско.
" Няма данни Красимир да е направил кражбата, да се укрие или да извърши друго закононарушение ", съобщи пред Темида служебният бранител на Бойса юрист Петинка Капасъзова. Тя посочи, че свиленградчанинът не е осъждан и против него не се водят други досъдебни производства.
" Наложената гаранция, ще извърши плануваните от законодателя цели. Има 2 деца, за които се грижи и не са налице данни, че ще се укрие, или извърши закононарушение ", гласи окончателното мнение на 3-членния състав с ръководител Милена Дечева./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР