Никога не подценявайте мъжът Козирог. Той може да изглежда тих

...
Никога не подценявайте мъжът Козирог. Той може да изглежда тих
Коментари Харесай

Мъжът Козирог - сериозен и целеустремен

Никога не подценявайте мъжът Козирог . Той може да наподобява спокоен и спокоен, само че зад тази му осанка, мозъкът му работи изключително. Известен като най-големия работохолик в зодиака, той е подготвен на всичко, с цел да реализира това, което си науми. Амбициозен, съдбоносен и удобен - тези черти обобщават личността на Козирога. Той е благополучен, че стъпва по пътеката, изкачвайки стръмни хълмове и преживявайки съществени стихии, стига да знае, че премията му го чака на върха на планината. Той желае да стигне до върха, с цел да се възползва от премиите. Ползите от триумфа са популярност, авторитет, пари; името на играта е неизменност. Неговото внимание към детайлите и търпението го поддържат добре по пътя към реализиране на задачите му. Той в никакъв случай няма да се откаже от нещо, към което се стреми.
Мъжът Козирог и любовта
Както множеството други неща в живота си, мъжър Козирог приема доста съществено любовта. Той не е флиртаджия, нито състезател. Той има вяра в същинската обич и ще чака търпеливо до момента в който я открие, а когато я откри, ще направи всичко допустимо, с цел да я задържи. Той има високи стандарти и ще се възхищава на една жена от надалеч, преди да направи своя ход. Козирогът не губи време с игри с мозъка. Под сериозната му фасада се крие същински романтик. Той обаче в никакъв случай не би разрешил това да повлияе на неговото решение, когато става въпрос за обич и взаимоотношения.
Мъжът Козирог и кариерата
Амбицията е присъща линия на мъжа Козирог и той се стреми да се изявява във всичко, което прави. Всяка негова забележка към сътрудниците му е неговият метод да усъвършенства работата им. Винаги работещ и старателен, мъжът Козирога ще се оправи добре като капиталов съветник, финансов анализатор, разработчик на приложения, преподавател или треньор.
Мъжът Козирог и здравето
Козирогът нормално е здрав и атрактивен по собствен метод, върви с убеденост, даже и да не се усеща по този метод. Той се грижи за себе си и може да бъде почитател на диети, здравословно хранене и извършения. Така здравословното му положение е на задоволително положително равнище, че да може с лекост да реализира задачите си без да се тормози за здравето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР