Никога не коментирам слухове или писания. Най-вероятно това е вътрешно

...
Никога не коментирам слухове или писания. Най-вероятно това е вътрешно
Коментари Харесай

Борисов: Ако Петков и Василев участват в кабинет, ние ще предложим знакови наши фигури

„ Никога не разясня клюки или трудове. Най-вероятно това е вътрешно следено изпускане на имена. Пред нас това нещо не е представяно “. Така водачът на   коментира в коридорите на Народното събрание изявленията в някои медии по отношение на спряганите имена в проектокабинета на .

„ Имената не ме интересуват. Мисля, че и сътрудниците от Политическа партия и Демократична България виждат, че по-подготвен министър председател от мен няма, само че аз се дръпнах на първия ред, с цел да дадем късмет да има държавно управление. Според мен и Кирил, и Асен би трябвало да се пернат обратно, да се направи експертен кабинет и той да ръководи четири години “, на мнение е Борисов.
" Ако  и  участват в държавно управление, ние ще предложим знакови наши фигури. Сред тях са  и Делян Добрев ", добави той.
Борисов бе безапелационен, че ще желаят хора от  в идващото държавно управление.

„ Ако не желаят да създадат този компромис, ще продължим да работим по програмата и бюджета. Ще създадем нещо положително за страната, най-малко да извадим опцията служебното държавно управление да се гърчи по какъв начин без парламент да прави бюджет “, съобщи Борисов.
„ Виждаме един погрешен метод. Във вчерашния ден разбрахме какъв брой е тежко финансовото положение на страната. Опитите да се върне бюджета още веднъж на служебното държавно управление не е вярно, а даже е подло. Освен това е и безконтролно. Тогава президентът с цялостно право може да ни назова с всички имена – от шарлатани до безотговорници. И все ще е вярно “, сподели още .
„ Днес ние ще получим бюджета. Той е основата на политиките на каквото и да е държавно управление, с каквито и да е персони. Отговорност, в това число и на партиите, които не са в договарянията, само че които обилно в предходните парламенти раздаваха пари и намаляваха налози. Сега би трябвало да си понесем отговорност тъкмо тук в Народното събрание, а не да върнем бюджета на финансовото министерство и да желаеме те да ни го показват с 3-процентен недостиг “, уточни водачът на .
По думите му това е опит  да се скрие от неуспеха на финансовата си политика.
„ За това ние също имаме виновност, ние също сме вдигнали ръка и сме дали своят вот за доста от нелепостите, направени в предходните парламенти. Това направиха и , и , и Има Такъв Народ, и „ “, съобщи Борисов.
Според него, ако се стигне до това още веднъж да се отиде на избори, преди този момент би трябвало да има бюджет.
„ Длъжни сме с  да създадем това – длъжни сме “, безапелационен бе .
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР