Никога не изглеждайте отегчена, дори това да е самата истина.

...
Никога не изглеждайте отегчена, дори това да е самата истина.
Коментари Харесай

Съвети за самотни жени | 1938

Никога не изглеждайте отегчена, даже това да е самата истина.

 FotorCreated2311

Не сме сигурни, до каква степен изгоди е донесло това четиво на дамите, даже през 1938 година Но завладяващият метод на списание Click Photo-Parade, образно показва по какъв начин било признато да работят самотните дамите в тези времена.

 1

1. За да запазите своята прелест, оправяйте облеклото си в будоара. Бъдете подготвена за срещата, не го карайте да чака. Посрещнете го с усмивка.

 2

2. Не сядайте в неуместна поза и в никакъв случай не изглеждайте отегчена, даже да сте. Не е целесъобразно да дъвчете дъвка, само че даже да е по този начин, правете го тихичко, със затворена уста.

 3

3. Мъжете не обичат девойки, които употребяват назаем техните носни кърпички и ги цапат със своето червило. Гримирайте се уединено, а не пред очите му.

 4

4. Фриволните дами не са любимки на мъжете. Не говорете, до момента в който танцувате – когато мъжът танцува, той в действителност желае това.

 5

5. Ако имате потребност от сутиен – сложете си. Не опъвайте ластичния колан за жартиери и внимавайте чорапите ви да не се набръчкат.

 6

6. Не използвайте огледалото на колата, с цел да си оправяте грима. На мъжа огледалото му е належащо за каране и той се нервира, когато се постанова да се обръща обратно, с цел да следи обстановката.

 7

7. Недейте да интимничите със своя джентълмен и да го галите обществено. Всяка открита демонстрация на обвързаност е израз на неприятен усет и нормално унижава или обърква мъжа.

 8

8. Не се „ заигравайте " с основния келнер, споделяйки му за заниманията си с други хора по друго време. Мъжете заслужават и желаят цялото ви внимание.

 9

9. Не говорете за облекла и не се опитвайте да обсъждате своята рокля с кавалера си. Наслаждавайте се и се ласкайте от своя другар, говорейки за нещата, за които той желае да приказва.

 10

10. Не ставайте сантиментална и не го принуждавайте да споделя нещо, което не желае, играейки си с неговите страсти. Мъжете не обичат сълзите, изключително на обществени места.

 11

11. Не пийте прекалено много - мъжът чака от вас да запазите достолепието си през цялата вечер. Пиенето може да помогне на някои девойки да наподобяват по-умни, само че множеството оглупяват от алкохола.

 12

 13

12. Не се впускайте в дръзки диалози с други мъже. Последната стъпка е да припаднете от прекомерно многото ликьор. Резултатът може да бъде в никакъв случай повече да не ви поканят на среща.

Източник | Mashable

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР