Никога не е рано за предсрочни избори. Това заяви депутатът

...
Никога не е рано за предсрочни избори. Това заяви депутатът
Коментари Харесай

Свиленски: Никога не е рано за предсрочни избори

Никога не е рано за предварителни избори. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски по БНР. 

Той коментира изказването на президента Румен Радев, че това ръководство няма опция: „ Какво значи няма опция? Алтернативата я споделят българските жители. Когато има избори, те с гласа си демонстрират дали има опция. Вероятно президентът засяга случая, че в границите на този парламент няма друга настройка, която да може да ръководи. 

„ Визия за България “ не е планът, не е партийната стратегия на Българска социалистическа партия, а протегната ръка за диалог с обществото, счита Георги Свиленски, който се позова на мнения за платформата. По думите му „ всички са единомислещи, че е извънредно време в България да има подобен документ и обединяване към някаква нова стратегия за развиване на страната “. 

Ако на българските жители им харесва това, което е в монета, в случай че им харесва този метод на живот, Българска социалистическа партия няма какво да направи, с изключение на да продължи да пропагандира тази нова визия и тези хрумвания, които има за развиване “. 

Свиленски удостовери, че едно от обсъжданите в Българска социалистическа партия имена за парламентарен арбитър, е на Янаки Стоилов, само че на
този стадий към момента няма публична номинация. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР