Никога не е късно да станеш за резил. Това в

...
Никога не е късно да станеш за резил. Това в
Коментари Харесай

Мъжката критическа „изпържи“ мозъка на Тео Ушев! Млада актриса го раздели със семейството му

Никога не е късно да станеш за срам. Това сега всички схващат за създателя на десетки анимационни филми Теодор Ушев.

Тео е на 54 година, само че това не му пречи да напусне фамилията си и да се втурне да влиза под полата на доста по-млада жена. Очевидно за него сексът е доста по-голям от фамилните полезности и времето, прекарвано с децата.

Ушев е изоставил дамата и щерка си в Канада и се е върнал в България, с цел да бъде с 37-годишната актриса Стефания Кочева, позната от сериала „ Отплата “, който претърпя цялостен провал.

Що за мъж би изоставил фамилията си за жена, която дори не може да се каже, че е красива?! Очевидно обаче и моралът на Ушев е колкото му е усетът за дами.

Тео и Стефания разкриха публично връзката си на откриването на фестивала „ Синелибри “ в НДК преди няколко дни. Тогава двамата се появиха хванати за ръка.

Според мнозина мъжката критическа е обзела Ушев и по тази причина е залюбил доста по-млада от него жена. По всичко наподобява, че не разсъждава трезво.

В случая обаче се оказва, че през всичките тези години е лъгал всички към себе си, че е образован и изискан човек. Истината лъсна и се разбра, че единственото, което го е интересувало, е да влезе в гащите на младите дами.

Тео Ушев не разяснява живота си в Канада, само че се смята, че жена му е унищожена от раздялата им. Той има щерка на име Александра, която е към 20-годишна и надали й е прелестно да гледа по какъв начин татко й става за смях за единия секс.

Ушев обаче не се усеща отговорен за нищо, което демонстрира голямата му безочливост. Той не се срами, че мисли с дребната си глава, вместо с огромната. Това приказва задоволително какъв брой потенциал има сякаш интелигентният режисьор.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР