Никога не е късно човек да си признае, че изпитва

...
Никога не е късно човек да си признае, че изпитва
Коментари Харесай

Въпреки 40-те години на сцената Веселин Маринов признава, че...

Никога не е късно човек да си признае, че изпитва неустановеност. В случая го прави Веселин Маринов след цели 40 години на сцената.

В скорошно изявление пред bTV огромният реализатор, който в края на месеца, в два следващи дни (23 и 24 ноември) ще изпълни за следващ път зала 1 на НДК, откакто преди този момент е обиколил страната ни с над 50 концерта със личен оркестър.

" Първите 14 години бяха доста сложни, тъй като са свързани с началото. Сега е друго - огромната компания хваща един актьор и единствено за няколко месеца го трансформира в звезда. В годините, в които израснах, беше доста бодлив, доста муден. След четири години с рок-група " Импулс ", запознаване с гилдията, стартирах лична кариера, участвах в състезания, получавах награди, грамофонните плочи. Бях единствено един от всичките ", споделя Маринов.

" Мигът пристигна, когато завоювах " Златния Орфей " през 1994 година, връщайки се единствено поради него след 5 година в Германия. Тогава бях видян от Тончо Русев, който няколко месеца по-късно ме извика в студиото си и предложи да работим дружно. " 20 дни по-късно Маринов към този момент изпява " За теб, Българийо ".

" Ще направя една ария, която единствено ти ще можеш да изпееш ", споделя Русев на младия артист и по този начин стиховете на Любомир Левчев се трансформират в една от най-популярните български песни.

" В никоя ария не съм сигурен. Усещам, когато вършим албум на коя ария да създадем клип, къде да натиснем. Обаче напоследък публиката ме изненадва. Една ария като " Лятна жълта рокля " в никакъв случай не съм мислил, че ще се трансформира в шлагер единствено за няколко месеца ", признава още артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР