Никога не е късно човек да има надежда. Успокояващо е

...
Никога не е късно човек да има надежда. Успокояващо е
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Румен Радев помогна на ПП много, за да имат своята политическа кариера

" Никога не е късно човек да има вяра. Успокояващо е това, което чуваме от учен Денков. Готви се програмна декларация, към която ще се опитат да създадат и държавно управление. Очевидно ще става дума за програмен кабинет ". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

По мотив мнението на президента Румен Радев за " Продължаваме промяната " тя изясни, че няма да влезе в ролята на представител на президента и акцентира, че по-скоро ще разяснява обстановката такава, каквато е.

" Румен Радев оказа помощ на Политическа партия доста, с цел да имат своята политическа кариера. Оттук нататък те са си обособена политическа групировка и за всичко си носят отговорността. Никой не им стои на главата, с цел да им споделя какво да вършат ", конкретизира тя.

Илияна Йотова показа, че кабинетът Габровски не би могъл да сработи и добави:  " Каквито и хора да се оферират, каквито и специалисти, става дума за политически мандати. Това не са механически кабинети. Нямаше по какъв начин да мине този кабинет, тъй като политическа партия ГЕРБ не е излязла от изолацията, в която попадна през 2020 година. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР