Никога не е излишно да разберем малко повече за това

...
Никога не е излишно да разберем малко повече за това
Коментари Харесай

4 качества, с които да плените сърцето на любимия мъж

Никога не е ненужно да разберем малко повече за това какво желаят мъжете и по какъв начин можем да им го дадем по най-хубавия метод, с цел да пленим сърцето му. Естествено, без да губим себе си.

В тази публикация желаеме да наблегнем върху това кои качества могат да пленят сърцето на обичания мъж, само че дано уточним нещо доста значимо. Има разлика сред това дали се срещаме с МЪЖ или с МОМЧЕ.

Момчето има потребност от най-вече физическа стимулация, а изразяването на страсти е нещо, което провокира дискомфорт и оттегляне.

Истинският мъж се нуждае от доста повече от хубав външен тип. Той схваща значимостта на прочувственото, духовно и интелектуално развиване. Той има потребност да види богата палитра у обичаната жена.

Кои са 4-те най-важни качества, които обичаният ни МЪЖ копнее да види у нас?
Независимост

Много дами към момента имат вяра, че мъжете имат потребност от слаби дами, с цел да се усещат самите те мощни. Е, това може да е правилно за мъжете, които към момента не са стъпили в обувките на силата си (мъжът-момче), само че не и за същинският мъж.

Истинският мъж желае да види, че дамата до него не се опасява да бъде дейна и да реализира триумфи в живота си. Това буди в него почитание, удивление и чувство, че до него има една пълноценна персона, която живее с ентусиазъм и свободен дух.

Емоционална непоклатимост

Да, дамите сме прочувствени същества и въпреки всичко същинският мъж търси в дамата до себе си прочувствена непоклатимост. Какво ще рече това? Как ще реагирате, когато той направи това или това? Дали можете да говорите за възприятията си и да ги контролирате?

Да бъдем прочувствено постоянни значи да можем бързо да се оправяме с страстите си. Да не им разрешаваме да ни „ заливат “. Да бъдем прочувствено постоянни значи да се въздържаме от обвинявания и рецензия към мъжа, защото разбираме, че тези похвати не работят градивно.

Начинът, по който овладяваме /или не/ страстите си е едно от най-важните качества, които мъжът търси в една жена. Ако дамата е прочувствено неуравновесена, това се трансформира в червен байрак. За него това е знак, че дамата не е достигнала до своята прочувствена зрялост.

Игривост

Едно от нещата, които са способни да пленят до дъно сърцето на един мъж е играта. Това е способността на дамата да  играе, бъде друга, да го изненадва, да не приема нещата прекомерно на съществено. Състоянието на палавост внася огромна доза лекост в връзките, която подтиква мъжа да се отпусне и да бъде себе си.

Факт е, че мъжете обичат да играят. Те могат да изразят себе си в доста по-голяма степен през играта и действието, в сравнение с през думите.

Много постоянно ние желаеме да ГОВОРИМ, да показваме себе си с думи, желаеме да бъдем чути, само че единственото, от което той има потребност през по-голяма част от времето е да преживее нещо, да изрази себе си посредством тялото си.

Можем да бъдем игриви като спретнем на обичания си една ролева игра и се представим за някой различен. Например, можем да разиграем сценка от обичания му филм или за какво не – обичаната му полова фикция.

Можем да проявим своята палавост като му предложим да поиграем на игра със състезание и победа. Желанието за игра и закачливото държание, естествено в границите на това, което усещате за задоволително, е метод да вдигнете силата посред ви и да се почувствате по-близки даже и без думи.

Сексуалност

Много постоянно мислим, че мъжете се опасяват от обвързване, само че това, от което те в действителност се опасяват е да бъдат в интимна връзка, в която половият пламък е на изчерпване. Затова едно от качествата, които всеки мъж копнее да види в една жена е умеенето й да поддържа искрата на сексуалността жива.

Как можем да създадем това? Ако бъдем самостоятелни – финансово и прочувствено, ще ни бъде доста по-лесно да внесем игра, комизъм и лекост в връзките, а това на собствен ред ще ни накара да се усещаме свободни да опитвам и да показваме намерено своята половост.

Това не постоянно е лесна задача, изключително в случаите, в които се тормозим или срамим от това да показваме сексуалността си. Каквато и причина да стои зад това, пробвайте се да я разберете. Започнете да се грижите за тялото си, да харесвате извивките си, да се възхищавате на женствеността си.

Когато обичаме дамата, която сме, ние го излъчваме, а това на собствен ред няма по какъв начин да остане неусетно от другите, само че най-много – от него! Бъдете неустоими, красиви, играйте, съблазнявайте го и в никакъв случай не го оставяйте да скучае – това е сигурната формула за безусловно пленяване на сърцето на обичания ви!

Инфо: https://frida.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР