Никога не е достатъчно рано, за да забележиш бъдещ талант ...

Никога не е достатъчно рано, за да забележиш бъдещ талант

В името на таланта! Арсенал привлече 4-годишно хлапе

Никога не е задоволително рано, с цел да забележиш предстоящ гений във футбола. В това убеждава Арсенал, който подписа прелиминарен контракт с 4-годишно хлапе.

Става дума за сензацията в Интернет Заин Али Салман, който настоява, че предпочитаният му тим са точно Артилеристите и впечатлява с уменията си против два пъти по-огромни деца.

Нещата, които посочва към този момент му донесоха съпоставения не с какъв да е, а с Лео Меси, като почитателите му започнаха да го назовават точно „ Малкия Меси “. Клиповете в Инстаграм с негово присъединяване провокираха реални възторг.

„ На своята възраст той е доста по-положителен от останалите, по тази причина го преместихме при по-големите и при тях се справи фантастично “ съобщи треньорът на гения Остин Скофийлд. За бащата на Заян няма подозрение, че той е друг.

„ Помня, че още в деня, когато се роди, повдигна глава и се огледа в близост, което бе извънредно извънредно и изненадващо. Винаги е бил доста силен, а има и отличен баланс. В Арсенал елементарно считат, че той има огромен капацитет “ съобщи бащата на хлапето, което към този момент тренира с децата на лондончани, само че още не може да подпише контракт, защото е прекомерно дребен.

Източник: gol.bg