Никога човек не знае къде ще му излезе късмета, може

...
Никога човек не знае къде ще му излезе късмета, може
Коментари Харесай

Да се докоснеш до звездите! Топ моделът от Благоевград Карен Кунев и пътят му от фитнеса към върховете на модата: Вярвайте в силата на съдбата! Открих, че сцената е моето място

Никога човек не знае къде ще му излезе шанса, може да пристигна,както при мен се случи- ненадейно. Всичко става ненадейно, младите да не се отхвърлят като пристигна този миг, те ще го усетят, самоуверено да тръгнат напред и да не се отхвърлят! Не се отхвърляйте да преследвате фантазиите си, споделя 23-годишният ученик на НХГ " Св. Св. Кирил и Методий ".

Карен Кунев е новоизгряваща звезда в света на модата. Той е на 23 години и е от Благоевград. 12 години е живял със фамилията си в Валенсия - Испания, от 6 години е в България. Карен е ученик на, НХГ " Св. св. Кирил и Методий ". Напоследък името му нашумя в светските среди, като ново лице от стилния подиум.

- Карен, назовават те новото лице на България. Появи се на " Гранд Приз Богиня в бизнеса 2023 " и се трансформира в сензация, какъв е пътят ти, по какъв начин стана модел и стъпи на стилния подиум?!


- Всичко стартира инцидентно. Приятел с близки контакти и знания в тази сфера ме убеди, че имам всички данни да стъпя на стилната писта, предложи да опитвам, аз се съгласих и по този начин стартира всичко. Получих покана от дизайнер да участвам на " Гранд Приз Богиня в бизнеса 2023 ", одобрих на драго сърце, там се срещнах с доста известни персони, харесаха ме, очевидно съм направил положително усещане като визия, метод на говорене, мислене и предложенията към мен не закъсняха. Получавам всевъзможни предложения за събития и награди, и постоянно когато мога участвам. Човекът, който доста ми оказа помощ е Николай Стоянов. На него съм доста признателен и постоянно ще съм, в този момент ползата идва от доста хора в сектора, само че него в никакъв случай няма да не помни, неговата помощ и съвети- какво да е държанието ми насцена, по какъв начин да се преборя със театрална тресчица, доста ми помогнаха!

- Казват, че в този свят конкуренцията е жестока, по какъв начин се справяш?!


- Конкуренцията е жестока има доста красиви и надарени момчета, аз имах шанса незабавно да ме харесат Много е мъчно тъй като непрекъснато се търсят и появяват нови лица.


- Разкажи ни за провокациите на специалността и такива, които ти си преодолял?
- Предизвикателство е първото ми появяване на подиума и връчването на премиите " Гранд Приз Богиня в бизнеса 2023 ". Трудно ми беше първоначално като ново лице, което за първи път се появява пред известни и потвърдили се в своята сфера персони, само че като за първи път се оправих, тъй като чувствам, че сцената е моето място, несъмнено имаше в първите минути театрална тресчица, само че бързо я преодолях и като че ли се слях със сцената.
- Как поддържаш топ формата си?
-

Трудно, аз съм човек който обича да си хапва и сладко, и други нездравословни храни, само че като цяло с доста тренировки, съвсем всеки ден упражнявам дори от време на време и по два пъти дневно,
и несъмнено подобаващото хранене. То е най – значимото, то е 70 % от формулата за крепко и добре изглеждащо тяло, другите 30 са спорта!

- Често си в компанията на Джулиана Гани, взе участие и във фотосесията за нейния парфюм. Как се роди другарството ти с нея?


- Запознах се с Джулката на " Гранд Приз Богиня в бизнеса 2023 ", по-късно беше фотосесията за нейния парфюм “Signature ”, там се опознахме и сближихме, станахме близки другари. Тя е човек с доста задължения, непрекъснато е търсена, тъй като е страхотна във всяко отношение. Имах достойнството да поддържам връзка с нея- необикновен човек и доста добра майка, съчетава безбройните си задължения с грижата за двете си деца. Тя персонално ме предложения на церемонията “VIP Awards 2023 ”, където се срещнах с една от продуцентите Ива Атанасова. Уникална жена, оправи се ужасно с организацията на събитието. Запознах се с още доста известни персони като Емрах и Енджи Касабие. Също по този начин имах достойнството да се срещна с Яна Средкова- красива, възпитана и доста обаятелна жена.

-Какви са ти бъдещите ти планове?!
-

Трудно е да се каже на този стадий каквото ми предложат, премислям кое да приема и кое да откажа. Наскоро приключих курс за манекени във " Визаж Модел " доста неща научих там и съм доста признателен за цялото самообладание и познания, на всички, с които се срещнах. Те са голeми експерти, по тази причина наученото от тях ще е от огромна изгода за бъдещото ми развиване в тази сфера. Научих доста неща и тънкости, за които не съм знаел. Тази специалност на пръв взор наподобява лесна, излизаш на една сцена, минаваш по нея и готово, това изобщо не е по този начин и не е толкоз елементарно както наподобява.

Много съм признателен, че тъкмо от тях се учих и мощно се надявам да работим дружно отсега нататък! Освен това желая да завърша висше обучение, защото тази специалност не е непрекъсната работа, колкото и да ми се желае, на мен и на сътрудниците ми. Тя е обвързвана с доста кастинги, непрекъснато се търсят нови и екстравагантни лица. Искам да имам втора специалност, тъй като колкото и да одобрявам модата, за жалост, тя e до време.

Ще направя всичко допустимо да се задържа най-дълго време, тъй като я чувствам като моето предопределение.
- Вече си покрай звездите?! Какви са фантазиите ти, до каква степен искаш да стигнеш?

- Още не съм се насочил към точната ниша в тази сфера, имам доста да изучавам и мисля, че имам огромен капацитет, несъмнено желая да се потвърждавам и да стигна до върховете в сектора.

- Какъв е съветати към младежите?


- Искам да им кажа, че в никакъв случай човек не знае къде ще му излезе шанса, както при мен се случи- ненадейно. Всичко става ненадейно да не се отхвърлят като

пристигна този миг, те ще го усетят, самоуверено да тръгнат напред и да не се отхвърлят! Преследвайте фантазиите си и вярвайте в силата на ориста. Пожелавам им да спортуват, да се грижат за външнияси тип и духовнотоси израстване, да учат, да се усъвършенстват в това, с което се захващат. И да следват положителните образци, че неприятни в този свят има колкото щеш.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР